local-stats-pixel fb-conv-api

Rūsa - Jauns video!13

95 1

Jau kādu laiku izstrādes stadijā atrodās spēle ar nosaukumu "Rust". Šī spēle aizņemās idejas no tādām spēlēm kā "Dayz" un "Minecraft" un manuprāt ir paveikusi labu darbu apvienojot šīs abas spēles vienā. Rust sākotnējā stadijā bija web browser spēle ar "uz fikso" uzkodētu kodu. Spēles mērķis bija izdzīvot ar akmeno rokās un kailu locekli. Kustoties augšup pa evolūcijas kāpnēm un pēc kāda laika kļūstot par vīru biksēs ar savu personīgo māju un šauteni rokās. SPēlē ir ļoti daudz savstarpējās spēlētāju komunikācijas un cīņas par teritoriju un resursiem.

Projekts ieguva lielu popularitāti kad spēles veidotājs "Garry Newman" izlēma izlozēt beta atslēgas spēlei. Spēle kļuva ļoti populāra, ļoti ātri un spēles veidotaji nolēma pārvietot viņu uz steam un tirgot pa 18 eiro. Pārsteidzoši bija tas ka spēle tika pirkta ļoti aktīvi un ātri vien spēles veidotāji bija nopelnījuši miljonu dolāru... Ņemot vēra ka spēle tika kodēta "uz fikso" ar to bija daudz problēmu, tādēļ spēles veidotāji "Facepunch studio" izlēma visu spēli pārkodēt no jauna.


Es personīgi sāku spēlēt Rust pagājušā gada Janvārī un esmu pavadījis viņā ap 900h. Ir ļoti pārsteidzoši ka pat pēc tik ilga laika ir joprojām jautri uzspēlēt!

Spēles pārkodēšana ilga ļoti ilgu laiku, bet tagad varu teikt ka spēle atkal ir pat ļoti spēlējama. Nesen spēlēju Amsterdamas serverī kur iepazinos ar daudz foršiem cilvēkiem un izveidojām savu nelielo idzīvotāju ciematiņu, ik pa laikam saskaroties ar kādu kailu izdzīvotāju.


Izveidoju nelielu video par to kādā stadijā šobrīd ir šī spēle, tādēļ ja rodas interese būtu patīkami ja kāds pievienotos, varbūt mēs izveidotu savu Latviešu klanu.



95 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Rust nav slikta... bet man labāk patīk 7 days to die. Rust ar saviem vilkiem kas izskatās pēc cūkām ar garākām kājām no 30 soļiem (ultra grafikās) un iespaidīgo hakeru skaitu bieži kļuva kaitinoša.

atceros ka pasāā sākumā kad dabūju to speli es bieži sēdēju kalnos netālu no legacy ceļa un vilināju sarkanos lāčus un vilkus pie sevis. nositu viņus ar akmeņiem vai akmens cirvjiem no vietas kur viņi man klāt netika un fermoju ādas shēmas un visādus brīnumus.

3 0 atbildēt

Es smējos pus video. Labs darbs. Nāksies abonēn.

1 0 atbildēt

vienēr esmu gribējis šo spēi steam un uzspēlēt, bet es apmierinos ar video emotion

0 0 atbildēt
Kailu locekli :troll:
0 0 atbildēt
Varētu būt labāka grafika un vēl pietrūkst pāris fīču, bet tā izskatās interesanta...
0 0 atbildēt

Es teiktu spēle cilvēkiem ar savādāku domšānu, bet ir O.K. , pats esmu Dayz Epoch liels piekritējs ja ticēt steam 390 stundas pavaditas to dragājot varbūt ka būs jānotestē arī ši!

0 0 atbildēt

pirmais iespaids - Woww ,labprat uzspeletu emotion 

0 0 atbildēt
Blad es steam esmu mopircis rust bet ka par nelaimi mans meesla kompis nefiga nevelk jauno versiju tapec jagama vecaa.
0 1 atbildēt
Jaunā daļa man daudz labak patīk bet ja ka jau teicu man or "parak labs dators" prieks sis speles emotion a man jautajums kadi trv datora stati ir? Un vai gama uz aukstakajam grafikaam?
0 1 atbildēt