local-stats-pixel fb-conv-api

Pāris Klasiskā Doom Modi0

12 2

Klasiskais Doom's bija liels tehnoloģiskais sasnieguma punkts videospēļu vēsturē. Daudzas jaunas metodes attēlu projektēšanā radīja līdz šim neredzētas iespējas fps žandrā. Un šajā modernajā, realistiskajā spēlē spēlētāja varēja šaut dēmonus uz marsa. Ko gan vel vairāk varētu vēlēties? Ar visu šo viss būt bijis perfekti, bet bija vel kas. Doom's atbalstija modifikācijas - modus. Katrs kuram nebija slinkums varēja nomainīt spēles grafikas, skaņas un pat līmeņus. Bet protams bija limitācijas un ar laiku, jaunākām un modernākām spēlēm parādoties šīs limitācijas palika aizvien lielākas un nepaciešamākas un liktu spēlei aiziet aizmirstībā, bet tas nenotika, jo 1997 gadā visvarenais John Carmack's izlaida doom dziņa pirmkodu, ko fani ņēma un portēja uz visām cilvēkam zināmajām elektroniskajām iekārtām, kā arī modificēja lai uzlabotu spēli un dotu modiem vairāk opcoju. Šīs modifikācijas sauc par 'Source port'iem. Un šie 'source port'i ļāva doom faniem izdzīvot līdz pat šai dienai un viņi līdz pat šai dienai taisa DooM Modus. Es pats uzzināju par šiem DooM modi tikai pirms dažiem gadiem un tas ko es redzēju man patika. Šai rakstā esmu nolēmis padalīties ar pāris no šiem modiem, kuri man personīgi ir visvairāk patikuši.

Lai varētu spēlētu daudzus no šiem modiem ir nepieciešams 'Doom2' un 'GZDooM'. Ir arī pāris izņemumi, viens no modien nefunkcionē pareizi ar 'GZDoom' ('Phocas Island 2') un 'Brutal Doom: Hell On Earth Starter Pack' var spēlēt legāli bez orģinālā Doom'a.
Instrukcijas kā instalēt modus var atrast raksta beigās. Beigās es pievienoju arī pāris video, ja interesē kā lietas izskatās dzīvajā.

12 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000