local-stats-pixel fb-conv-api

Notifikācijas telefonā par spokiem - tas ir vienkārši!19

362 1

"Jums, sievietēm, gan ir viegli: sagribējāt ēst - aizgājāt uz virtuvi, uztaisījāt..". Bet vīriešiem arī ir savas priekšrocības! Par tām - šajā rakstā.

Jau kādu laiku man šķiet dīvaini, ka spokos nav iespējas saņemt smukus paziņojumus par spokiem svarīgiem notikumiem - par vēstulēm, par medaļām un atbildēm. Vēstules var karāties diezgan ilgi, līdz lietotājs ienāk spokos un tās pamana. Citos portālos it kā ierasta un noderīga lieta, kalpo lietotāju iesaistei, bet spokos vēl nav. Lūk - izlēmu kaut ko darīt lietas labā, pakustināt jautājumu. emotion


Viens no raksta mērķiem ir ilustrēt, cik gan vienkāršs ir risinājums, lai tālā un saulainā nākotnē ar vadībcilvēku atbalstu kaut kas tāds ieraudzītu dienasgaismu visiem spokiem. Turklāt to var izdarīt tā, ka gan spoki paēduši, gan spoku apmeklējums un reklāmu skatījumu reitings dzīvs.


Ir 21. gadsimts, un Google ir parūpējusies par to, lai mums būtu brīnišķīga tehnoloģija - Firebase push notifikācijas. Tās māk pat reālā laikā sūtīt ziņojumus abos virzienos, ar tām var izveidot pat veselus čatus un reālā laika sabiedriskā transporta izsekošanas sistēmas, nemaz nerunājot par vienvirziena paziņojumiem.
Atgādinu, ka vīriešu priekšrocības - superspējas ir tādas, ka viņi tādas vai savādākas lietas var uztaisīt savām rokām. Tad nu ķersimies tik klāt!

Tehniskā realizācija tāda:

1) Uztaisam Firebase projektu Google lapā https://firebase.google.com/ - Google rūpēsies par maģiju, lai paziņojumi mistiski ielidotu telefonā turpat sekundes laikā kopš to izsūtīšanas. Lai mums nav jāskraida ar disketītēm vai jāprogrammē piegādes emotion

362 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Nē, paldies. 

http://image.prntscr.com/image/dba04137a04f4caf8d63c33e4dd6f003.png

E: laikam nav lemts pievienot redzamu bildi. EE: Nemāku spokus.

7 0 atbildēt

Mellom redz savu niku. Mellom mīl rakstu.   emotion    emotion  Malacis. Man patīk šādas lietas, kuras saistītas ar programēšanu

6 0 atbildēt

Nemaz tik ilgi nebija jāgaida.  emotion No spoku administrācijas nebūs pretīmnākšanas? emotion

4 0 atbildēt

super

4 0 atbildēt

Paldies, negribu! Pārāk daudz pēdējā laikā kaitinošu atgādinājumu par visko. Kad gribēšu, ar vienu klick atvēršu un apskatīšos.

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Es labāk atteikšos, jau tā daudz spama no youtubes emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Atgādinu, ka vīriešu priekšrocības - superspējas ir tādas, ka viņi tādas vai savādākas lietas var uztaisīt savām rokām. Tad nu ķersimies tik klāt! -?

Ja tu domāji saistoties ar šo, ko rakstā veici - newsflash - jebkurš, pat meitenes, ar nepieciešamajam zināšanām var šo veikt.

"Jums, sievietēm, gan ir viegli: sagribējāt ēst - aizgājāt uz virtuvi, uztaisījāt..". Bet vīriešiem arī ir savas priekšrocības! - nu žel, ka ja gribas ēst, nespēj aiziet uz virtuv.

Nepamatots sexisms nederīgā vietā

2 1 atbildēt

Updeits: jacky pirms neilga laika nopietni interesējās par aplikācijas izstrādi, uztaisīju optimālo prototipu un iedevu skīnšotus, taču nez kāpēc ideja tiek atlikta jo šobrīd "web programmētāju resursi aizņemti ar Tvnet mājaslapas izmaiņām". Tas ir tas, kas man šeit vēl palicis neizdarīts. Varbūt vienkārši nav lemts. emotion

0 0 atbildēt

Notifikācijas? Nopietni? Latviešu valodas "atgādinājumi", "paziņojumi" vairs vispār neder? Kārkluvācieši ibio...

1 3 atbildēt