local-stats-pixel fb-conv-api

NHL 16 bronziju ceļš uz 1.divīziju ep12

55 5

Tātad esmu sācis kā hobiju gaming channel,cenšos ar humoru to visu, pagaidam lielakoties NHL 16 video, bet ka izies UFC 2 un skate 3 uz x1 bus ar to sakara daudz un arī ieplānotas citas lietas!
Pašlaik gribētu padalīties ar jaunāko kas man ir, kas būs gaming series par to kā es ar Bronzas spēlētāju komandu došos iegūt 1 divīzijas titulu un būt starp labākajiem spēlētājiem pasaule, sāku ar bronzas komandu no 5 divīzijas
Pieņemu kritiku ja tā ir labi pamatota, pat gaidu no jums to, akcents protams briesmīgs bet par laimi esmu saņēmis ārzemju forumos pat komentarus ka patīk ameriķaņiem dažiem tas ;D okei šeit links uz Bronze TM against the World ep1



55 5 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Es teiktu ka vislabākajs veids šajā nhl noteikti ir stick lift un poke check,  ar hitiem labus streifotaajus nenonesisi, vaig perfecti notrapit tad.

0 0 atbildēt

streifs tas ir vinja slidojums, tads kursh labi slido un mak atri noarāģēt. Šaja gadā stick lift ļoti efektīvs ir. Hustle strada kamer poga ir iespiesta, priekš hitiem neesmu nekad mēģinājis izmantot.

0 0 atbildēt