local-stats-pixel fb-conv-api

Microsoft uzspiež Windows 10 instalāciju lielā mērogā.59

Lielais tehnoloģiju gigants Microsoft lielā apmērā cenšās piespiest lietotājus instalēt jauno Windows 10 Operetājsistēmu. Daudziem cilvēkiem šāda rīcība ir izraisījusi naidīgu attieksmi pret Microsoft.

376 3 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

Uzkrītoši jau bija tas, ka lai pārietu no 7 uz 8 win, bija jāmaksā kādi 90 eiro. Bet tagad 10 win visiem par brīvu! emotion skaidrs, ka viņiem ir dziļa interese par katru no jums..

16 0 atbildēt

Es rakstu nelasīju , atvēru rakstu tikai tāpēc lai uzrakstītu ''Piz*u to Windows 10 .''

13 4 atbildēt
Nē , man tā nav bijis, jo tikko kā iznāca win10 tā uzreiz to uzinstalēju. Laba operētājsistēma! Arī strādā ātrāk nekā win7 vai win8. Kompānijas vienmēr par mums ir vākušas datus un ja nav nekas slēpjams, tad arī nav par ko uztraukties. Labāk ātrāk akceptēt jaunās lietas nevis , ja kādreiz pieiesi pie kāda cita datora un tur būs win10 ,tad sēdēsi un bolīsies pus h.
9 1 atbildēt

Dēļ tā ka notiek tik šausmīga uzbāšanās atslēdzu visus updatus....Nesapratu kāpēc laptops tik šausmīgi bremzē izrādās ka pa kluso velk 10.

8 0 atbildēt

Hmm, pagaidām pats W10 nav sācis no sevis vilkties, bet toties kaitina mūžīgā uzlecošā reklāma, cik W10- ir labs un foršs un PILNĪGI bez maksas! Un citreiz pat nav krustiņa, lai viņu novāktu. Riebekļi. <_<

6 0 atbildēt

Wow, negācijas ir lielas, domājams, ka Microsoft nebija gaidījis tādu pretestību no cilvēku puses. Mārketings ir mārketings un tieši tas Microsoft padarīja par to, kas tas ir tagad - gigants. Spēka otrā puse ir Apple, kas tieši tādus pašus sūdus dara ar lietotājiem - make something, sell something, get rich selling nothing!

Visā visumā, prise the windows 7 un sodi tās pabiras, kuras tika uzrakstītas (W8 - kauns, Vista - kauns nedaudz vairāk).

Jā, Microsoft atļauj atgriezties W7 vidē, tikai tas ir jāizdara mēneša laikā. Ja godīgi, mēneša laikā, pirmā f*cking mēneša laikā W10 darbojās acīmredzami stabīlāk un ātrāk nekā W7... Atjauninājumi, nu kāpēc vajag likt atjauninājumu, kurš sver nieka 15mb?! Pieņemu, ka tur kādā pīppauzītē Microsoft sapīpējās ar Android developeriem un izdomāja tagad tādu fišku. Uztaisītu patchu setu un aiziet, ko gribu instalē, ko negribi, nē... viss vienkārši un pielāgojami savām iegribām. 

Tagad arī gaidām otrs lielais atjauninājums W10 vidē. Neloloju lielas cerības uz būtiskām, VAJADZĪGĀM izmaiņām, bet tad jau manīs.

P.s. Ja būtu iespēja, uzmestu atpakaļ savu W7 home un aidā jūriņā, kur ūdens nebija tik piečurāts!

6 0 atbildēt

Ar mani tas pats notika aizgāju uz veikalu pārnākot mājās skatos Windows 10 pusē jau ieinstalējies  emotion  Labi ka svarīgus failus un XXX nepazaudēju.  emotion Bet vismaz kautkas jauns pārmaiņu pēc, tākā nečīkstu emotion 

6 2 atbildēt

Es nesaprotu, ko čakarējas.

Man jaunajam datoram (stacionārais) jau no sākuma ir Windows 10 Ultimate, manuprāt, šī operētāj sistēma ir laba un parocīga. Tātad pieņemsim tie paši ''Fotoattēli'', kādreiz ja tu gribēji apgriezt bildi, uzlikt filtru vai pievienot tekstu vajadzēja kačāt vai pirkt ''Photoshop'' vai līdzīgas programmas. Tagad to visu tu vari izdarīt vienā programmā. Protams, ka fotošopu viņš nekādi neaizstāj, bet ja ātri vajag bildei nogriezt kaut ko lieku - vēsā mierā. Man arī ļoti patīk ka ir tas Windows Store, jo var uzspēlēt Asphalt 8 u.c. lietas uz kompja.

Kam šī operētājsistēma nepatīk? Tiem foršajiem ''geimeriem'', kuri visu kačā tikai no torrentiem. Windows 10 ir drošāks, tāpēc neļauj palaist tos ''crackus'', bet to tāpat var salabot, ja paskatās ''Firewall'' settingos un kaut ko pieregulē.

Jā, protams, ir tās vecās programmas, kuras bija parocīgas, bet tagad neiet. Piemērs: LogMeIn Hamachi, Windows DVD Maker u.c. Nu, ko darīt, jāgaida šīm programmām kādi atjauninājumi un jaunas versijas. Bet ir arī tāda daļa programmu, kuras var salabot, palaižot ''Trobleshoot Compabiity'' no ''Rekvizītiem''. Var izvēlēties versiju, uz kuras iepriekš strādāja, un palaist ar tiem settingiem.

Par to instalēšanu: Es esmu pārsteigts, ka Microsoft vispār piedāvā atjaunināt pa brīvu, un, jā, tas lodziņš ir kaitinošs, manam vecajam portatīvajam, kurš tagad strādā uz Windows 7, viņš lec katru reizi, kad ieslēdz. Bet pats nekad viņš neinstalēsies. Ko izdara tie, kuriem ''instalējas bez viņu ziņas''.  Uzspiežot uz tās zīmes, tur ir izvēle - ja tu izvēlies ''install when Windows starts'', ta loģiski ka viņš instalēsies. emotion

Mans domu gājiens - kāpēc Microsoft to uzspiež? Es domāju, ka tāpēc, jo viņi grasās ar Windows 7 drīzumā izdarīt to ko ar Windows XP. Pārtraukt izlaist atjauninājumus, un no viņa atteikties. Bet tā ir tikai mana ideja, neko nezinu.

Kopumā, man patīk Windows 10, jo viņš ir parocīgs un ātrs. Aizņem maz vietas un sistēmas procesi neēd daudz RAM'u. Legālās spēles visas strādās, no Steama visas 9 spēles ir gājušas un iet arī NFS: Undercover, kas ir 2008 gada spēle no diska un arī Colin McRae 2005. Protams, ka ar pirātiskajām bija jāpasvīst, bet viss darbojas.

Iesaku Windows 7 lietotājiem lādēt Windows 10, kamēr varat. Bet tā ir jūsu izvēle un es tur neko nepadarīšu. 

4 0 atbildēt

Man bija tas pats, nopirku datoru vasarā un visu laiku uzspiežās logs par 10 logu, priežu ka nevēlos  bet visu laiku man acīs rēgojās šis piedāvājums, iegāju dušā un nāku atpakaļ skatos dators kaut ko lādē un 2 stundas ielādēja 10 logu! Pēc tam protams atpakaļ atlādēju 8 logu bet tas tak ir tik jocīgi, ka pats no sevis, kā piedzērusies lēta meita uzvedās!  emotion 

Tā ir siegu versija kas masveidā vēlās izsekot cilvēkus.. jocīgi ko vēl viņi vēlās zināt..emotion 

4 0 atbildēt

Mēneša laikā var uzlikt atpakaļ iepriekšējo win, neko neistelējot un nepazaudējot!!! Šito atceraties, ja nu sanāk tā nelaime ar Win 10. Varu pateikt kā, ja kādam interesēs.. emotion 

4 0 atbildēt

Es vienkārši nobloķēju, lai nelādējas. Dzīvošu vēl ar W7.

Draugam uzzinstalējās tas w10, nu patestēju, kas tur kā.

Tas w10 dizains ir tik primitīvs kaut kāds 1 kursa studenta dzēruma murgojums.  emotion ...

Par funkcionalitāti. Liekas, ka jā ātrāk w10 griežas. Vēl pāris lietas ir tur uzlabotas, kuras pamanīju. Nav  vērts pāriet uz w10.

3 0 atbildēt
Te ož pēc sazvērestības.....
3 0 atbildēt
Man ir windows 7 ar uzliktu removewat un izslēgtiem atjauninājumiem. Draiverus atjauninu ar driver booster. Nav nekādu problēmu.
3 0 atbildēt

Man jau viņš kādu mēnesi brūk virsū tas lodziņš,bet es viņu visu laiku atraidu.

Man nah to windows 10 labāk windows 7.

2 0 atbildēt
Jap jap man vairakas ned piedavaja win 10 un tad viena jauka diena pats uzlika, par ko es biju nepatikami parsteigta, bet jasaka, ka win 10 ir labak nostradats nekaa win 7, par to ir prieks. Tapec lietoju 10 un priecajos, jo visi dok nekur nav pazudusi viss ok
4 2 atbildēt

Bļaviens,kas vainas vecajam labajam win.7?Jau stutē kaut kādu ne līdz galam attīstītu desmitnieku...Pēc pāris gadiem tas desmitais tikai būs pilnīgs,tas pats bija ar to pašu septīto sākumā.Lai gan neredzu iemeslu ,lai ko mainītu,man šķiet 7. ir ļoti ērts,man precīzi ir 7.ultimative 64bit Windows,kaut kā tā,nesūdzos.

2 0 atbildēt

W10 pats par sevi ir briesmīgs, ceru un gribu lai manā datorā tāds sūds nebūtu.

6 4 atbildēt

man w7 pirāts un ne miņas no w10 vai paziņojumiem par to

2 0 atbildēt

Savu datorlietošans "karjēru" sāku vēl uz pašlodēta aparāta, bet tas tā, tolaik "mirstīgie" nevarēja atļauties nopirkt rūpnieciski ražotu datoru un tādi valstī bija tikai valts iestādēs.

Pirmais  windows man bija 3.0 tā kā pamatā esmu windows lietotājs, bet tas izskatās, ka mainīsies. Šobrid lietoju divas OS, internetam Linux kurš ir ļoti ātrs uz konkrētā datora un arī uz citiem datoriem, otra OS Windows 7 pēdējo gan lietoju nepalbrāt. ir pamēģināti arī nākamie wini.

Uzskatu, ka vislabākā un ērtākā no win bija XP, Windows 7 lietoju nelabprāt, ir lietas, kuras ir labākas, bet pārsvarā ar ko sastopas ikdienā ir kaitinoši. Gribētu Geitsam pajautāt kāda velna pēc mapēs ir uzlikts auto arange icons, ok uz desktop to var noņemt, bet mapēc bez sistēmas failu korekcijas nevar! un arī tā korekcija strādā slikti tāpēc atgriezos pie stock. Arī uz palodzes XP bija ērtāk kad atvesas katrs logs atsevišķi! ļoti kaitina win7 variants! Tāpat zem peles labās pogas bija iespējas ērtākas! Ir ļoti daudz būtisku atšķirību, kuras čakarē darbu ar win7 un tas nav pieradums! jaunumi ir vajadzīgi un pie labiem pareizi uztaisītiem var pierast.

2 0 atbildēt

Domāju, ka WIN 10 būs slikts, un nekad nekas nepārspēs WIN 7! Kļūdījos. WON 10 es ļooti ērts un strādā ātrāk kā WIN 7. Tautai vienmēr būs jāpierod pie kaut kā jauna jo nekas nestāv uz vietas, jo ar laiku atjauninājumi nebūs vairs pieejami uz WIN 7.

5 3 atbildēt
« 1  2  3 »