local-stats-pixel fb-conv-api

Magicera, 2010, All rights reserved.2

41 1

Sveiki, es Jūs vēlējos iepazīstināt ar MMORPG tiešsaistes spēli!

Pirmais ko varu Jums par šo MMORPG spēli pastāstīt!

1. Atsaucīga administrācija.

2. Ļoti kārtīgs un pieskatīts čata logs.

3. Un nekad nebūs garlaicīgi!

Tā konkrētāk par šo unikālo spēli.

Ir mārvina skrējiens kurā Jūs varat piedalīties skrējienā dzīvajā mežā brienot dziļākajos meža nostūros un meklējot mantas iegūstot tās savā īpašumā.

Arī ir pieejams cīņas lauks kurā Jūs varēsiet cīnities pret botiem, iedzīvotājiem un paceļot savu personāža līmeni augstāku!

Un kā arī varēsiet atpūsties un izmēģināt makšķeršanā savu veiksmi Fomias upē mašķērējot lomus un paceļot savu copes līmeni.

Vēlaties kļūt netīrs? Tātad varēsiet doties dziļās raktuvēs staigājot cauri tumšām šahtām kur Jūs varēsiet atrast dārkameņus kurus varēsiet pārstrādāt un arī pacelt kalnrača profesijas prasmes, ar šiem dārkameņiem arī ir iespēja uzlabot savas personāža mantas.

Dzīvajā mežā varēsiet staigāt meklēt unikālas meža veltes, izvairīties no meža nezvēra uzbrukumiem kā arī doties kaujā ar viņiem, cirst kokus kuri Jums būs nepieciešami lai pārstrādātu dēļos, vai arī medīt briežus, vilkus, meža cūkas un ceļot mednieka prasmi vēl augstāku un saņem vēl lielākus medījuma lomus.

Lāstu labirintā ikviens var laust galvu, mērīt savu pacietību, vienkārši sakot šī spēle nav garlaicīga, arī ir konkursi, dienas uzdevumi kuri Jums jāizpilda protams arī saņemsiet dažādus labumus par uzdevumu pildīšanu. Administrācijas darbinieks ir ļoti atsaucīgs un aktīvs, spēlētāji cik ir novērots kuri ienāk un ir knapi rēgistrējušies ir vērsušies pie tā administrācijas darbinieka ir atsauksmes labas un teikuši ka cilvēks ir lojāls, izmēģini arī tu, administrācijas darbinieks visu laiku uz vietas Jums palīdzēs iejusties spēlē, palīdzēs ar speļes procesu, pastāstīs vairāk ko Jūs varat darīt, ieteiks labāko lai varētu personāžu atsītīt un izaugt! Gaidīsim jaunus spēlētājus kuri pievienosies mums, apkārtne un afosmēra tur ir draudzīga, izmēģini arī tu un izzaicini sevi!

41 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt