local-stats-pixel fb-conv-api

Left4Dead Epizodes - Tie zombiji, dafuq!0

28 1

Hei spociņ, Te atkal es HARDLINEs klajā ar jaunām epizodēm, šoreiz ar spēli Left4Dead, Pastāstīšu kas ir Left4Dead, tātad tā ir apokalipses spēle, kuras doma ir izdzīvot uz noteiktas vietas, tev tiek doti dažādi ieroči, un medicīnas pakas, vienvārdsakot Pilns komplekts apokalipsei!
1. Pirmajā epizodē nekur tālāk par ielu tā arī netikām, Jo tik tiešām tik sen nespēlēta spēle, un visas iemaņas ir zudušas, ja no sākuma domājām, ka sākt ar "Expert" Būs easy, tad mēs rūgti maldījāmies, pirmajā epizodē kopā ar mani bija TruthOfLatvia, viņa video atradīsiet viņa kanālā!
2. Otrajā epizodē sākotnēji mums gāja diezgan labi, bet vēlāk vis sagāja kājām gaisā, jo tālāk mēs tikām jo lielāks bija grūtuma līmenis, kas patiiešām lika mūsu reakcijai mosties, un sākt rīkoties, šijā epizodē kopā ar mani bija divi biedri, TruthOfLatvia, un SpelesIRspeks, jeb Jeff_meyers, Būtu ļoti labi ja jūs ieteiktu spēles kuras mums spēlēt, un iespējams arī jūs gribat spēlēt kopā ar mums? tad droši atstāj komentāru, es ar tevi sazināšos! Jo kā jau zināms "Kopā jautrāk" Nu ko tad patīkamu skatīšanos. Spied like, Abonē, un seko līdzi jaunumiem!
Paldies kad lasiji!

Skaties video uz 1080P





28 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000