local-stats-pixel fb-conv-api

LV spēle Steamā - There Was A Caveman!14

168 0

Sveiki!

Gribēju pastāstīt par spēli - There Was A Caveman, ko izveidoju gada laikā un esmu veiksmīgi nokļuvis līdz pat Steamam. :)

Biju jau izstrādes sākumā ielicis mazu rakstu par to, bet tagad tik daudz kas ir mainījies un pievienots, ka jāveido jauns raksts.

Tad nu ķeršos uzreiz pie lietas, bez lielām teksta sienām.



168 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Ideāli! Malacis!

10 2 atbildēt
Tiešām malacis esi ja visu izveidoji viens! Es negribu izklausīties skarbi vai nicinoši un arī neesmu nekāds spēļu eksperts, bet vai 6.50 priekš retro spēles nav bišku pa dārgu? Zinu ka ieguldīts liels darbs un noteikti ka prasija daudz laika tas viss, bet biju gaidījis ka spēle būs kaut kur 3 eiro apmērā.
4 0 atbildēt

ei , tu , nost , loti labi , loti baudami un animacijas ari krutas , sausmigi gaish prats ! Malacis , ta turpinat , pec kadiem gadiem busi ka dr.lv ar saviem offisiem un cilvekiem , malacis.

4 1 atbildēt

Esveiks gribeju vaicaat ,vai ir iespeeja piedaliities citu speelju veidoshanaa ? Maaku ziimeet . un j aarasham speelju idejas

1 0 atbildēt

Tikai šodien no IndieGala atjēdzos, ka iznākusi. Noteikti kādu dienu nopirkšu!  (tagad viss notriekts Steam seilā emotion emotionsmi:

1 0 atbildēt

Spēle izskatās tīri forša, bet tādām esmu jau par vecu un, ja nu kāds nezināja - nav daudz iemeslu maksāt par single-player spēlēm, jo maksājot jūs iegūsiet tieši to pašu.

0 0 atbildēt

Cerams uz halloween sale buus pa kādu jevriku, tad noteikti nopirkšu, bet jā, kā jau daudzi iepriekš minēja, pats arī esmu pārāk liels ēbrejs lai maksātu par single player spēli ( bet nu šajā gadijumā savējie jāatbalsta ) + Gan jau story nav garš ja jau viens pats visu taisiji, kāda stunda laikam aizņemtu lai izietu kas arī man ļoti nemudina maksāt 6 jevras ( steam visp rakstīs 6.99 (bez tagadejiem -10%))  Ā un vel viena lieta - cik tu pats saņem no tiem 6.99 ? emotion Varbūt pat lētāk ir caur tevi sarunāt ka es tev pārskaitu to naudu un tu man key iedo emotion

0 0 atbildēt

Ir ok. emotion

0 0 atbildēt

Ha a man po es pirāts, tā tad, kad torrentos būs? emotion Bet tā malacis emotion

0 4 atbildēt

Labais pulsējošo pautu mamuts emotion + 6.99 E par šito spēli ir pa daudz emotion LOTI pa daudz, vecais es pa 6 E nopirku Dead island Dead island reptide... UN otru pa 7 E cs kolekciju emotion tu vismaz savējiem varēji pa brīvu dot emotion Kas ir no latvijas emotion

0 5 atbildēt

kārtējā spēlīte priekš 10 gadus veciem kompjiem, kam neko vairāk par šitādiem pikseļiem nevelk. Pat mario uz vecā žiletona bij labāks emotion

1 9 atbildēt