local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds ir jūsu viedoklis par Datorspēles?1

Šodien internetā ir piepildīta ar tūkstošiem dažādu jautrības pasākumu, piemēram, dziesmas filmas tiešsaistes spēles un vēl daudz vairāk. Ir daudz vietņu, kas piedāvā bezmaksas tiešsaistes spēles, lai persona varētu aizpildīt savu brīvo laiku ar. Internetā var pavadīt lielisku izklaidi. Katru dienu piedalās tiešsaistes spēlēs, un daudzi no šiem cilvēkiem atzīst, cik atkarīgas ir šīs spēles.

Man, es sāku spēlēt datorspēles, kad man bija tikai 10 gadus vecs vai tā. Tā kā datorspēles ir atkarību, es atklāju, ka spēlēšu spēles ikreiz, kad man bija brīvie laiki. Šī atkarība aizliedza mani spēlēt āra spēles, piemēram, peldēšanu, futbolu, draugu tikšanos utt. Es atklāju, ka esmu ļoti piesaistījies datorspēlēs, un es gribēju spēlēt spēles mājās, nevis iet uz atvērtiem laukumiem, lai piedalītos āra spēlēs iesaistīt fiziskos vingrinājumus.

Nav, ka datorspēles ir tik sliktas, jo cilvēks nevar dzīvot bez izklaides. Tas ir veids, kā izklaidēt sevi savā brīvajā laikā. Bet spēlējot tos visu laiku kāds ir ieguvuši, nav laba lieta, it īpaši bērniem. Es atklāju, ka es mājās pavadīju vairāk reizes nekā ārpus mājas. Mana māte arī pamanīja, ka viņa par to apsprieda ar mani un paskaidroja, cik svarīgi ir āra aktivitātes. Mana māte deva man stingru ierobežojumu, ka es katru stundu varētu spēlēt tikai datorspēles katru dienu, bet vakarā man vajadzētu iziet ārā, lai spēlētu ar saviem draugiem.

Tiešsaistes spēles ir ļoti populāras, jo tās ir ļoti interaktīvas, dažas no tām ir bez maksas, jūs pievienojat virtuālo vidē, kur var tikt pakļauti tikai spēles. Jūs varat sasniegt savas fantāzijas un, vislabāk, satikt jaunus cilvēkus ar tādām pašām interesēm kā jūs. Datorspēles, lai gan aizraujošas, var būt ļoti atkarību, un parasti tās prasa daudz laika, taču jūs neko nedarījāt, bet spēlējat. Dažreiz jūs neesat miega un ēd tikai spēlēt. Īpaši jums būs miega trūkums.

Es neesmu pret datorspēlēm, bet es uzskatu, ka, ja ir vairāk svarīgu lietu, tad mums nevajadzētu pavadīt laiku tikai datorspēlēs. Jums vajadzētu līdzsvarot azartspēles un citas darbības. Man bija acīmredzami ļoti pozitīvas pārmaiņas. Es kļuvu par labu IT darbinieku. Vēlāk es sāku iztērēt savus laikus piesardzīgāk, un esmu pārliecināts, ka šīs pārmaiņas mani pozitīvi ietekmēja fiziskās un garīgās veselības ziņā.

Kāds ir jūsu viedoklis par tiešsaistes spēlēm? lūdzu, zemāk, ja jums ir kāda pretestība.

Paldies par jūsu apmeklējumu!

4 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt