local-stats-pixel fb-conv-api

Izietās retro spēles - Jurassic Park7

56 0

Jurassic Park jeb Juras laikmeta parks

Spēli 1993. gadā laiž klajā Ocean Software, kas ir 80'to un 90'to gadu britu videospēļu gigants, un tā balstās uz tāda paša nosaukuma filmu, kuru režisējis pats Stīvens Spīlbergs. Aizraujošā zinātniskās fantastikas stāsta radītājs ir vairāku grāmatu autors, kino producents un režisors, scenāriju autors Džons Maikls Krihtons. Interesanti, ka videospēle tiek veidota ciešā sadarbībā ar Holivudā bāzēto amerikāņu kino stūrakmeni - Universal Studios. Lai videospēli labāk adaptētu kino ekranizācijai, veidotāji saņem filmas scenāriju, dažādus pierakstus un fotogrāfijas no filmas uzņemšanas vietām. Spēle ne tikai saņēmusi labu kritiku par grafiku, varoņu kustībām, telpiskumu un mūziku, bet arī negatīvu vērtējumu par vienkāršo stilu, cikliskumu (skrien un šauj dinozaurus, vāc priekšmetus) un par pārāk maz elementiem no mākslas filmas.

56 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

damn, atminos kā senāk dienām pavadiju pie ''Tiny Toons'', neviens mūsdienu gameplays nav paņēmis tik ļoti kā sēdēt dienām ar vecāko brāli strīdoties kurš spēlēs un, kad vienmēr pults nonāca pie manis es zaudēju spēlē un oficiāli tiku pie trofejas ''Sīkais Tizlenis''...

0 0 atbildēt
Laba spēle!Diemžēl nav orģināls mājās,bet dzeltenā ķīniešu pirātiskā kārtridža no deviņdesmitajiem gadiem!!!Jādabū orģinālā Nintendo kārtridža ar šo spēli,jo es esmu traks retro spēļu fans un spēlētājs!!!Man patika,tas saktiņš,kad tas boss dinozaurs T rex apēda to čali ar automātu,tad pāri palika tikai cepure!!!emotionPašās beigās kad spēle ir izieta,tur netikai rāda spēles veidotāju vārdus,bet arī tur ir redzams rotaļlietu ražotājfirmas "Kenner" uzraksts!!!Kāds "Kenner" ir sakaras ar šo spēli???Interneta You Tube komentētāji par šo reklāmu arī ir neizpratnē!!!
0 0 atbildēt

Nostaļģija.  emotion  Es toties esmu izgājis visu Bomberman'u emotion

0 0 atbildēt
Manas mīļākās astoņu bitu spēles no deviņdesmito gadu sākuma.TOP 10. James bond junior adwenture,Darkwing duck,Robo cop 3,Jungle book,Mighty final fight,Contra force,Pro Am2,Felix the cat,N.A.R.C.,Battletoads & Doabledragons.Joprojām šīs spēles spēlēju,jo esmu atkarīgs no datorspēlēm!!!
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt