local-stats-pixel fb-conv-api

Google Datu Operātori3

Parasti, dodoties Google, jūs ierakstat kādu vārdu, vai vārdu kombināciju, lai sameklētu sev interisējošu informāciju. Bet, vai tu zināji, ka eksistē arī specifiskas operātoru komandas, kas ļauj ātri un vienkārši atrast specifisku informāciju, kura (Atkarīgs no operatora) būtu ļoti sarežģīti atrast citādāk. Daudzi no mums jau zina, ka Flash un JavaScript ir ļoti caurumainas valodas, un vienas no viss nedrošākajām kādas patiesībā eksistē. Atceraties, kā cilvēki sūdzējās par to ka, Apple (iPhone etc.) nevēlas atbalstīt Macromedia Flash, jā tam bija iemesls, diemžēl Android tam apgalvojumam nepiekrita... Muļķi... Lai nu kā, arī Google izmanto JavaScript, kas arī ļauj gan legāli, gan nelegāli izmantot šīs operātoru komandas.

UZMANĪBU: Šo komandu izmantošana ir Google Meklēšanas Noteikumu pārkāpums! Ja jūs vēlaties pameiģināt vienu vai divas komandas, droši, bet neaizraujaties! Dažas no šīm komandām ir noderīgas gan ikdienas dzīvē, gan atsevišķās situācijās, kad jums ir nepieciešams specifisks rezūltātu kopums. Vienīgais iemesls, kādēļ šo komandu izmantošana ir Google Meklēšanas Tiesību pārkāpums ir tādēļ, ka tās uzlauž JavaScript kodu, protams, nekas slikts jau nenotiks, bet Google mums ir ļoti uzmanīgi, kad runa iet par "Godīgu" uzvedību internetā, laigan, zinot to ko es zinu, vārdu savienojums Google un Godīgums ir nesavienojams termins.

Komandas kuras norādīšu būs ļoti primitīvas un neko ļaunu nedarīs, bet ir arī komandas, kas var atrast informāciju kuru varbūt labāk nemeklēt, ir arī piemēram operātoru kods kurš atrod aktīvas Web Kameras (Piemēram jūsu privāto datora vai telefona kameru), ļaujot jebkuram pie tām pieslēgties un principā novērot cilvēku vai Video Čatu viņiem to nezinot, kā arī operātors, kas atrod novērošanas kameras (Pārsvarā aktīvās), kā piemēram pilsētas novērošanas kameras, kurām pieslēgties ir legāli un nelegāli, nekad tā īsti nevar zināt. (Arī Latvijā ir pietiekami daudz šādu kameru). Šādus kodus es nepublicēšu, bet teikšu godīgi, ja jau jūs gribēsiet, ganjau tāpat atradīsiet. :)

Starpcitu, ja jūs izanalizēsiet komandas un jums galva darbojas, jūs varat veidot arī paši savus operatoru kodus, kas protams atradīs, principā to ko jūs tur izveidosiet.

Daži no kodiem ļauj google uzlaust dažādas mājaslapas, datubāzes un atrast pat nelegālu informāciju, bet protams, tas ka Google to spēj, nenozīmē ka viņi to izmanto, tas ir domāts tikai un vienīgi lai Google spētu informēt un aizsargāt savus lietotājus, protams, cilvēki ir cilvēki, un pat ja Google to dara pozitīva mērķa vadīti, parasti cilvēki un varbūt nedaudz ļaunāki cilvēki to dara pavisam citam mērķim.

----------------------------------------------------------------

inurl:"index.php?act=idx"

Šis kods atradīs IPB forumus, kurus ir elimentāri uzlaust, ja jūs esat kādā no tiem reģistrējies... Man žēl..

inurl:"Photoshop.aspx" "tutorials"

Šis kods atradīs Photoshop pamācības, bet daudz specifiskāk nekā, ja jūs to rakstīsiet ar vārdu kombināciju, no šī operatora jūs viegli varat uzstaisīt arī citus :)

inurl: ftp://ftp site:.com

Šis kods atradīs FTP serverus.

allinurl:user_index.jsp

Šis kods atradīs visus "Hostingus" datu centrus.

powered by vbulletin games 3.8.4 inurl:member.php?u=1

Šis kods atradīs vBulletIn spēļu forumus un admina lapu.

powered by vbulletin 4.0.3 Debug Information

Šis kods parādīs visu vBulletIn forumu PHP kodus un informāciju par to nepilnībām.

inurl: "? ViewerFrame Mode ="

Šis kods atradīs visas neaizsargātās webkameras un novērošanas kameras, kuras atrodas tiešajā tīklā, vai arī tiek uzturētas caur mājaslapu starpniecību.

video to mp3 converter online intext:"mp3"-intext:"High Quality"

Ar šo kodu jūs ātri varat lejupielādēt MP3 video no Youtube.

intext:"Warning: mysql_fetch_array()"

Ar šo kodu jūs varat atrast neaizsargātas mājaslapas.

inurl:radioandtv.php

Šis kods atradīs visu torrentu slēptās radio stacijas.

inurl:"posting.php?mode=s milies" "phpbb"

Ar šo kodu var uzlaust phpBB forumus un ievietot tajos xss, BET TAS IR NELEGĀLI! Puikas un meitenes ir tak laiks pieaugt, zinu ka izsklausas vilinoši, bet nu tomērt.

"sql google scanner" + "php"

Šis kods ir pierādījums ka google uzlauž nedrošas mājaslapas, bet protams tas ir tikai lai viņi zinātu par kurām mājaslapām ir jābrīdina cilvēki (Šī ir SQL injekcija).

site:youtube.com *@gmail.com

Šis kods atradīs visus youtube vai arī jebkuras mājaslapas e-pastu.

private torrent + "open sign up"

Šis kods atradīs jebkuru privātu Torrent lapu ar reģistrāciju.

----------------------------------------------------------------

Šis ir tikai priekšstats par to, kas ir šie operātori, ja jums galva darbojas, jūs varat sākt veidot paši savus operatorus. Kā arī ja jūs vēlaties uzzināt ko vairāk par tiem, vai arī vienkārši atrast vairāk kodus... Ammm... Izmantojiet tak Google, ne to vien atradīsiet!

Starpcitu, ja jūs esat Android lietotājs, par jums tiek ievākts nenormāli daudz datu, protams, šie dati tiek turēti Google Serveros, kur tie ir drošībā, bet pārdoto datu kopijas tiek glabāti uz atsevišķiem serveriem, kuriem diemžēl ir iespējams piekļut izmantojot šos operatoru kodus (Protams daudz sarežģītākus par šiem), lai gan neko daudz iegūt nevar, tas nav patīkami, ņemot vērā, ka viena no lietām ko var iegūt ir jūsu izsūtītas isziņas (Saņemtās nevar) un vēl dažas atsevišķas lietas, kuras google pārdod, lai nodrošinātu jums "pimērotas" reklāmas caur Adsense.

69 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

"Mūsu sistēmas ir konstatējušas neparastu datplūsmu no jūsu datortīkla. Šī lapa pārbauda, vai šos pieprasījumus tiešām sūtāt jūs, nevis robots....

Šķiet tālumā jau dzirdu policijas sirēnas... emotion emotion

3 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt