local-stats-pixel fb-conv-api

Five nights at freddy's2

32 9

Šeit es centīšos pastāstīt par diezgan daudziem zināmo šausmu izdzīvošanas spēli! Tās galvenie tēli (visās daļās) ir Čika, Banijs, Fredijs, Zelta Fredijs, Lapsa jeb Foksijs,Balonpuika,Mangle(nezinu tulkojumu), Trap un vēl citi.
Tātad sākšu ar to ka tāda picērija ir reāli pastāvējusi 😱! Tagad tuvākā FNAF radiniece ir picērija Chucky Cheese! Tur arī ir roboti tikai ne tik briesmīgi kādi ir spēlē. Viss sākās no tā kad uztaisīja kautkur Amerikā ļoti līdzīgu picēriju. Tajā laikā bija arī cik es zinu kāds ļoti briesmīgs slepkava. Viss šausmīgais sākās ar to, ka picērijā vakaros no robotu mutēm tecēja asinis un bija pazuduši pieci bērni. (Es nezinu vai tas viss ir patiesība) kādā vakara dežūras laikā pieci darbinieki bija palikuši picērijā lai pabeigtu savus darbus. Taču bija arī sestais-ieslēdzies toletē. Tas bija slepkava. Viņš izgāja o tolešu telpas un ar reviolveru nošāva divus esošos darbiniekus. Viens izdzirdējis skaļu troksni izlēma apskatīties kas noticis un viņam arī iešāva. Kāpēc iešāva? Tāpēc ka slepkava netrāpīja nevienam ļoti svarīgam orgānam. Viņš tēloja beigtu lai slepkava viņu nenošautu. Tad slepkava virzījās uz noliktavu un tur arī bija viens darbinieks. To viņš nošāva un uzreiz aizbēga pa noliktavas durvīm. Aptuveni pulksten 4:00 ieradās policija jo kāds bija to izsaucis un uzreiz tad iekļuva avīzēs un televīzijā. Slepkavu atrada bet tiesā pažēloja jo viņa ģimene to panāca. Tad pēc dažām dienām slepkava pieteicās strādāt par apsargu tajā picērijā kā par atvainošanos. Tad notika pats šausmīgākais! Apsargs normāli pavadīja visu nakti līdz pieciem taču ap sešiem no rīta viņu atrada mirušu. Robotam vārdā Fredijs uz galvas bija asiņaini pirkstu nospiedumi. Picēriju uzreiz slēdza.

Tātad sanāk tas ka spēlē tu esi tas slepkava un tev ir jāmēģina izdzīvot visas septiņas naktis (divas ir speciālās). Dažreiz gaiteņu kamerās ir redzami tie raksti par slepkavu un bērniem (viņi ir pie sienas . Vēl es zinu to, ka dažreiz robortiem pirmajā daļā raustas galva un tas ir tāpēc, ka nabaga bērni mēģina izkļūt laukā no tiem dzelzs gabaliem. Un vēl, tad kad tu pirmajā daļā nomirsti tad tas kliedziens ir pazemināta toņa un paātrināts maza bērna kliedziens. Ja patiks likšu vēl. Bet tagad, izbaudiet bildes😁!

32 9 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
0 0 atbildēt
Klau par noteikumiem - foxijam ne jo noskaties the bite of 87 un sapratisi(joutube) un Mangle pareiza tilkojuma ir sakropļots (sakropļota saucat ka gribat) Tā esu es!!un chuck e cheese nav reāla picērija, taču arī ir lidziga fazbears pizza, tikai ar 1 robotu - chuck e cheese
0 0 atbildēt