local-stats-pixel fb-conv-api

Facebook čata noslēpums, par kuru iespējams nekad nebiji dzirdējis!8

157 0

Internetā ir daudz populāras aplikācijas un programmas. Tomēr ne visu, kas tajās ir, ir iespējams uzzināt uzreiz. Šoreiz tiek apskatīta Facebook “Messenger” aplikācija, kas ļauj ar Facebook starpniecību sazināties ar taviem draugiem. Tas ļoti noder sēžot autobusā, tualetē vai arī, ja atrodies kādā garlaicīgā ballītē. Tomēr “Messenger” veidotāji acīmredzami nebija pavēstījuši lielai daļai savas aplikācijas lietotāju, ka tajā ir iespējams spēlēt šahu. Tieši tā – tagad varam savos viedtālruņos izniekot vēl vairāk laika. lai sāktu spēli, nepieciešams ierakstīt “@fbchess play”. Tajā brīdī ekrānā parādīsies šaha lauciņš, tomēr ar to viss nebeidzas. Ir nepieciešams zināt dažādus apzīmējumus un kā tos arī pielietot.

Apzīmējumi:

P – bandinieks

R – tornis

N – zirgs

B – laidnis

K – karalis

Q – karaliene

Tomēr lai pakustinātu kauliņus, nepieciešams ierakstīt arī komandu, piemēram “@fbchess Pf4”. Pēc “@fbchess” ievadīšanas nākamais jāraksta šaha figūru apzīmējums (P,R,N,B,K vai Q) un pēc tā lauciņu, uz kuru vēlaties to pārvietot.

Cerams, ka jums šis noderēs!

157 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tomstv.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Šis noderēs. emotion

9 0 atbildēt

Es jau domāju, ka atkal kaut kādi ilumināti atklāti, bet tikai parasti lifehackiemotion

Paldies, noderēja!emotion

1 0 atbildēt
Kurš lasot izmēğināja? emotion
1 0 atbildēt
Nu salidzinot monopolu linux slackware tas ir sū...
0 0 atbildēt

ir vēl šis tas aplikācijās ko ne visi pamana piemēram to ka whatsup sinhronizē ar facebook, respektīvi tu saraksties ar kadu whatsup ar kadu ko nepazisti un ar kuru tev nav neviena kopeja drauga bet kad ieej pec k;ada laika facebook šis cilvēks tev būs pie ieteikumie jeb ieteiktajiem draugiem pat neskatoties uz to ka jums nav kopeju paziņu.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

besī tā aplikācija

2 3 atbildēt