local-stats-pixel fb-conv-api

Daži fakti par Five night's at freddy's (Piecas naktis ar frediju)7

Sveiki! Sajā rakstā es jums pastāstīšu par spēli, piecas naktis ar frediju!

Lai jums jauka lasīšana!

23 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Google translate? Ļoti neprecīzi iztulkots. Tad tu raksti Maiks,bet jau nākamajā teikumā tu raksti Maikls. Ja taisi faktu rakstu, tad ir ļoti rūpīgi jāpārskata gramatika un teikuma uzbūve. Nēesmu jau nekāds latviešu valodas skolotājs, bet nedaudz pie gramatikas jāpiestrdā.
1 0 atbildēt

Šeit ir rakstīts par to, ko visi zin.

 

Un:

Piecas naktis Fredijos, vai Piecas Naktis Fredija Picērijā, vai pat Piecas Naktis Fredija Fazbēra Picērijā, bet nu ne 5n ar fredijiem.

1 0 atbildēt
Esi sajaucis Maiks bija FNAF1 un viņš ,kad bija maziņš tika sakosts dēļ foxy šo faila kipa nosaukumu sauc " 87 bitte" lkm( nezinu vai tā ir patiesība ,bet tam apsargam Maikam bija šuvumi uz galvas un tapc domā ,kad ir saistīts ar šo failu ,un tpc foxy ir viens pats sava pirāta kabīnē ,dēļ šī gadījuma) . Bet FNAF2 Jeremijs ir tāds čalis. Bet ja tu šo domāji kā par FNAF1 tad piedod par pārpratumu ,jo tev te ir visas FNAF2 bildes.
1 0 atbildēt

Ko tu man piesienies es tagat tikai visu šo sāku!emotion

1 0 atbildēt
es esmu redzējis Smike, un FNAF man interesē tikai dēļ teorijām. bet pēc manām domām labāks fnaf teoriju kanāls ir 8 bit gaming (ja pareizi atceros nosaukumu). Un to ka mangle sakoda kaut ko ir ticamaka teorija.
0 0 atbildēt