local-stats-pixel fb-conv-api

CS GO lounge - Kas un Kam?2

4 3

Es šonakt nevarēju aizmigt tāpēc uzrakstīju rakstu par portālu, kuru es nereti izmantoju - www.csgolounge.com.
IZLASI VISU CITĀDI ES NEVARU GARANTĒT, KA JUS IEGŪSIET SAVU IECERĒTO REZULTĀTU!

Sāksim ar to kas tas ir?

Daudzi no jums noteikti ir spēlējuši spēli Counter Strike: Global Offensive vai vismaz to ir redzējuši. Un protams arī visi, kas zin par šo noteikti zin par tiem saucamajiem "skiniem", un kā tos var dabūt. Ir divi droši veidi:1)Ataisīt kasti vai 2)Ietirgot pret kautko citu(trade vai market). Bet ir arī trešais veids, bet tas nav tik dross - likmes. Tajā porālā savus "skinus" uzliec kā likmi uz spēlēm, kuras spēlē profesionali, lai ar veiksmi iegūtu vairāk "skinus".

Bet kam tad to vajag?

Ir tāda lieta kā steam wallet, kur tu iekrāj virtuālo naudu, lai varētu pirkt spēles vai lietas priekš spēlēm. Pārdodot "skinus" tev pamazām iekrajas nauda, kuru tu vari izmantot priekš steam. Bet, kas ja tu negribi virtuālo naudu? Csgolounge arī piedāvā trade sadaļu, kur tu vari tirgoties ar citiem speletajiem. Daži no tiem dos naudu par ieročiem, bet naudu viņi dos tikai caur paypal. Ir speletaji, kurus sauc par skamotājiem, kuri cenšas no tevis izspiest "skinu" pirms iedodot naudu vai arī viltot čeku ko izdod paypalā. Tos ir jareporto par skamošanu, bet rši uzmanīgs ar tradeošanos visādi var notikt.

Kā izdarīt tā, lai tev veicas?

Tev ir jāpazīst katra komanda + tev ir jāzin par to labākajām lietām un sliktākajām. Nekad nevar zināt.

Kā tad tas viss strādā?

Kad tu ieliec skinu likmēs,tad tu izvēlies komandu. Procenti nozime cik daudz cilvēku lika likmes uz katru komandu piemēram - 100 cilvēki uzlika likmes uz spēli 40% uz NiP un 60% uz Titan, jo zemāki procenti, jo vairāk tu dabūsi atpakaļ vērtību. Tad tur notiek gigantiski aprēķini par vērtībām u.t.t. un beigās parādīs cik tu dabūsi atpakal par katru 1eur vertībā, un tad beigās parādīs cik tu dabūsi atpakaļ. Ja tu zaudēsi tu arī pazaudesi savu uzlikto skinu, bet ja savukārt tu uzvaresi tad dabūsi savu skinu + vēl skinus uzvaretas vērtības limitos.

Es vairs neko daudz labu nevaru pateikt tāpēc,ka pats to īpaši daudz neizmantoju. Ceru, ka jums patīk un ar labunaktī :3

4 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Pats tur laimēju redlineri ,un pēctam viņu nodirsu emotion

0 0 atbildēt