local-stats-pixel fb-conv-api

Aizraujoša valsts simulācija!14

58 3

Sveiki Spoki, šodien es jūs iepazīstināšu ar iespēju palauzt galvu, pakavēt laiku un pats galvenais iespēju nedaudz piepelnīties.

Jūs nodomāsiet, ka šis ir kārtējais referāļu krāšanas saits -jā lomu viņi spēlē, bet bez referāļiem šeit var arī mierīgi iztikt.

Tātad nedaudz par šo saitu, reģistrējoties, tevi iemet valstī (no tās kuras reģistrējies), tātad visticamāk Latvijā. Tu esi iedzīvotājs un tavs dienas uzdevums ir strādāt un veikt cīņas, ejot laikam, tu vari veidot arī savu kompāniju, ceļot, doties karā un pat pieteikties valdībā un pārvaldīt valsts sistēmu.

Sākumā tu nevarēsi darīt neko daudz, viss kas tev jādara būs jāveic 10 cīņas un vienreiz jāpastrādā. Ja šo darīsi konstanti nedēļu, tad jau varēsi atļauties pirkt apģērbu un pārtiku, kas dos tev vairāk enerģiju, līdz ar to tavi ienākumi augs.

Vēlams būtu reģistrēties zem manis, citādāk pakļūsiet zem Admina un tad nebūs izdevīgi nevienam.

Ja es redzēšu, ka kāds tiešām ir ieinteresēts, tad pievienošu nākamo rakstu ar nu jau detalizētāku izklāstu un sīkāku stratēģiju, kā arī padomiem ko darīt un ko labāk nē.

58 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Vispār jau to pašā sākumā vajadzētu, jo pašlaik nav radies pilnīgi nekāds priekštats par spēli. Protams, varētu iet uz lapu un izpētīt, bet... ar ko šī spēle atšķiras no simtiem līdzīgām? emotion

5 0 atbildēt
Es labprāt!
1 0 atbildēt

Emm... vai tagad ir atļauts reklamēt savus referāļus? emotion

Otrs - ja reiz ir izveidots raksts, tad derētu kaut ko vairāk aprakstīt un parādīt ar attēliem, citādi pašlaik šis izskatās pēc standarta teksta, ko liek forumos un visur citur, lai tikai dabūtu reģistrētos lietotājus zem sevis.

1 0 atbildēt
Ieliec kaut paris bildes nakama dzive,un tad ceri ka kadu intreses sitas murgs..
2 1 atbildēt

Reģistrēties zem tevis? un kā tad to izdarīt, ja neesi atstājis linku?  emotion 

0 0 atbildēt

spiežu facebook login,bet man pārlādē lapu.uztaisu profilu un vadu paroli,nepareiza?kas tā pa smirdīgu adresi?

0 0 atbildēt

Mhmm... emotion

0 0 atbildēt

Taisi Taisi otru

0 0 atbildēt