local-stats-pixel fb-conv-api

9 Youtube noslēpumi!11

68 0

Čau! Šajā rakstā pastāstīšu par dažiem YouTube "Noslēpumiem" (Nevaru garantēt ka šo nezini!)

1.YOUTUBE Slepenie SHORTCUTI! -Kad Skaties Video uzspiežot K Video apstāsies Nospiežot J tu patin Video par 10 sekundēm uz apakaļu Nospiežot L 10 Video patīsies sekundes uz priekšu M noņems skaņu un Shift+N Uzliks nākošo video Un Shift+P Uz iepriekšējo !

2.YOUTUBE Slepenais "Meklējums" -Ja Meklē "Video" Use The Force Luke Tas Iedos lapai Efektu kas liek domāt ka esi "piedzēries" (NVM)

3.YOUTUBE Slepenais "Meklējums" #2 -Ja meklē "Video" Do The Harlem Shake Tas iedos lapai Efektu kas liek lapai kratīties kā Harlem Shake video!

4.YOUTUBE Slepenais "Meklējums" #3 Ja meklē "Video" Doge Meme Tas iedos lapai Krāsainu efektu visi burti būs krāsaini!

5.YOUTUBE Slepenā mājaslapa? Ja iej šajā mākaslapā - www.youtube.com/leanback Tad Nokļūsi mājaslapā kur YouTube var lietot bez Dator peles lieto klaviatūru Parsvarā Bultiņas!

6.YOUTUBE Slepenā video nolādēšanas lapa! - ja ieliec ss pirms jebkura video Piem. http://www.ssyoutube.com/watch?v=9wO5TnYaJ4o Tu to vari nolādēt Vienmēr!

7.YOUTUBE Slepenā Video GIF taisīšanas vieta! - Ja ieliec gif pirms jebkura video Piem. - http://www.gifyoutube.com/watch?v=9wO5TnYaJ4o Tad tu vari uztaisīt visādus GIF kad vien vēlies!

8.YOUTUBE Gribi zināt Nākošās Youtube piejemās rīcības vtml še! Lasi - www.youtube.com/testtube

9.YOUTUBE Labi šis nav īsti Youtube bet par Youtube! Gribi zināt kādu dziesmu kas ir bijis kadā video ( Youtube video ) iekopē linku šajā adresē un tur parādīs visas dziesmas kas bijušas šajā video! - www.mooma.sh

Nu laikam viss ! Cerams patika Un veiksmi ! :) Lai tev laba diena! emotion

68 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Interesanti, tas pēdējais tiešām noderēja!

5 0 atbildēt
Paldies, noderēja. emotion Vēl ir lapa youtubeonrepeat.com, kur video var atkārtot bez pārslēgšanas. Arī diezgan aktuāla, vismaz priekš manis. Malacis. emotion
1 0 atbildēt

ja, paldies

0 0 atbildēt

Labs raksts, paldies !!!  emotion 

0 0 atbildēt

5 Ļoti noder paldies +

0 0 atbildēt
A kur fakts, ka pirms youtube ierakstot burtus ss ( piemēram: www.ssyoutube..........) tu šo video vari ielādēt datorā?
1 1 atbildēt

5. izskatās pēc TV versijas nekas vairāk

0 0 atbildēt