local-stats-pixel fb-conv-api

15 noslēpumi vai lietas spēlē GTA Vice City.9

111 1

Zinu, ka lielākā daļā vairs nespēlē GTA veco daļu Vice City. Un takā man dators pagaidām nepavelks GTA jauno daļum, tad es izlēmu ielādēt vice city, jo vice city bija, ir un būs viena no labākajām bernības spēlēm. Nu es ielādēju un atklāju daudz ko. Un šeit būs šīs lietas, ko es atklāju splēlējot šo. Un kuras pat agrāk nezināju.

Bildes ir manas pašas taisītas. pati meklēju šīs lietas, lai pirms liktu te, parliecinātos par esamību. un tā arī ir. Vēl lieku video ar kuru palīdzību es atklāju šos 15 lietas.

P.S. Ja ir vēl kādas lietas, mistērijas vai noslēpumi, ko zināt par šo spēli, droši rakstat komentārā vai man privāti. es gribētu zināt.

Nu tad sākam emotion

« 1  2  3 »
111 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Baseins gan ļoti praktisks... Vēl nepraktiskāks varētu būt tikai McDonalds fana baseins - vai nu tam jābūt milzīgam, vai arī patiesi McDonalds fani tajā iesprūstu visu laiku!

P.S. Uzjundīja atmiņas, uzliku kačāties GTA VC, pēc 2 minūtēm būs. Gufija, es tevi vainoju pie ta, ka es nevis iešu gulēt, bet spēlēšu šo arhaisko, taču lielisko spēli! Manuprāt, VC ir labāka par trešo un SA. Ceturtā un piektā ir jau cits līmenis, grūti salīdzināt. Bet storija ziņā arī par tām labāka!

3 0 atbildēt

Es tiešām. Lai iet. Kur dzīvo? emotion Es piekrītu emotion emotion

0 0 atbildēt

ir 2017.gads, kā tavs dators var nepavilkt GTA 5?

0 14 atbildēt