local-stats-pixel fb-conv-api

10 spēles, kam vērts pievērst uzmanību 2017. gadā0

11 0

Šeit 10 spēles, kuras varētu būt spēlēšanas vērtas 2017. gadā.

0:00 Ghost Recon: Wildlands - šī spēle kļūs par iespējams pirmo taktisko šūteri ar open world, kas iespējams ir tieši tas, kas šai spēļu sērijai bija nepieciešams, dodot spēlētājam brīvību izvēlēties savu personīgo spēlēšanas stilu un veidu kā pieiet misijām. Plašais ieroču arsenāls un vadāmi transportlīdzekļi šo izvēles brīvību padara tikai pievilcīgāku.

0:54 Flinthook - klasiska platformer tipa spēlīte, BET ar grappling hook kā spēles elementu, un tas, kā mēs visi zinām, padara visas spēles 10x labākas.

1:24 For Honor - multiplayer spēles vēl nekad nav izveidotas gluži šādā stilā. Cīņas pret citiem spēlētājiem ar viduslaiku ieročiem un iespēju kontrolēt tieši no kuras puses nāk tavi sitieni.

2:36 Resident Evil 7 - izskatās, ka šī spēle varētu atgriezt Resident Evil sēriju pie tās horror saknēm

3:37 - God of War - katra jauna God of War daļa liek man nožēlot, ka man nepieder PS4. Asiņaina skandināvu dievu slaktēšana ar jaunākās paaudzes grafikām.

4:56 - Cuphead - platformer spēlē ar pilnībā animētām grafikām, kas liek tai izskatīties kā 30. gadu Disney filmai.

6:03 Zelda - jāsaka, ka esmu spēlējis tikai vecās 2D daļas, bet franšīzes mīļotāji par šo spēli ir starā.

6:56 Horizon Zero Dawn - Jāsaka, ka šī spēle izskatās fantastiski. Postapokaliptiska pasaule, kuru iekarojuši roboti, bet tā vietā, lai būtu drūma un pelēka, kā principā visas pārējās postapokaliptiskās spēles un arī filmas, Horizon Zero Dawn pasaule ir pilna ar skaistiem, zaļiem dabas skatiem. Šī atmosfēra, papildināta ar iespēju slaktēt grandioza izmēra robotus, izmantojot dzelzs laikmeta ieročus, garantē aizraujošu spēli.

9:04 Assault Cube - pasludināta par gada labāko spēli jau 47 reizes, informācijas noplūde Ziemeļkorejā izraisīja valstiskus streikus, iedzīvotājiem pieprasot piekļuvi internetam tikai, lai varētu spēlēt šo spēli.

9:48 Mass Effect: Andromeda - spēle, kuru personīgi gaidu visvairāk. Oriģinālā Mass Effect triloģija priekš manis bija, kas neredzēts - spēle ar patiešām interesantu, filmas vērtīgu sižetu, tēliem, kuri attīstīti labāk nekā jebkurā citā spēlē, kuru esmu redzējis un, lai arī Mass Effect ir RPG, tās shooter spēles tips bija aizraujošāks nekā daudzi FPS, kurus esmu spēlējis. Es sagaidu, ka šī spēle atnesīs atpakaļ daudz ko no tā paša vecā, ļaujot to izbaudīt pie labākām grafikām.

Video ietver tikai gameplay klipus.

11 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000