local-stats-pixel fb-conv-api

Viņas melo labāk. Kas notiks tālāk?1

49 4

Tagad sāku domāt, kāda bija seriāla ''Viņas melo labāk'' pēdējā sērija... Paga, serious? B vispirms-Čau! Domāju domāju un izdomāju! Hug manām smadzeņuškām. Nebūtu forši pafantazēt par šī seriāla tālākajiem notikumiem? Lūdzu bez negatīvā! Es vienkārši gribu padalītīes savās domās ar jums. Možār kaut kas būs tāds, bet šie ir tikai kaut kādi suņa murdziņi ar humora piedevu. Izklaidējieties veseli!

Bet tagad, patīsim bišk atpakaļ. Pēdējā sērijā, Kristīni satriec Arvja apmeklējums. Viņš atved mājās piedzērušos Kārli. Pa to laiku Marija veltīgi izgaidās Arvi klubā. Viņas plāns aptīt Arvi ap pirkstu blblblblblbbl. utt... Tālākie notikumi.

Kristīne ar Kārli vēl nav salabusi, tāpēc Kārlis viņai uzdāvina dāvanā kaklarotu, lai viņi atkal salabtu. Arvim vairs neinteresē Marija, tāpēc viņš dodas uz klubu, lai satiktu kādu brīvu meiču. Roberts aiziet uz skaistumkopšanas salonu, kur pārveršas no memmes dēliņa uz krutu čomu un izvācas no mammas mājas. Margarita iet pa ielu un neatpazīst Robertu, Roberts viņai mēģina tikt klāt, bet Margarita viņu atgaiņā un iesit pa deniņiem. Roberts nokrīt zemē. Pamazām Margarita viņu atpazīst pēc ausu formas un saprot, ka tas ir Roberts. Arvis satiek senu skolas mīlestību Emīliju un sāk runāties par dzīvi. Kārlis bildina Kristīne, bet viņa bildinājumu atraida. Jolanta domā kuru izvēlēties, Konrādu vai Māri. Viņa izvēlās abus. Ar vienu pirmdienās, trešdienās, piektdienās, ar otru otrdienās, ceturtdienās un sestdienās. Abi puiši to pieņem, tomēr Māris nav apmierināts un ar Jolantu satiekās arī Konrāda dienās. konrāds nav apmierināts, t''apēc ar viņu satiekās arī Māra dienās. Jolanta to neiztur un pamet abus, to vietā atrod jaunu puisi Kristapu. Pēc kāda laika Kristaps bildina Jolantu, Jolanta to pieņem, abi puiši ierodas uz kāzām un tās izjauc, tomēr Jolanta ar Kristapu aizbēg bez gredzeniem un vairs nav atrodami. Konrāds ar Māri kļūst par labiem draugiem.

Kā jau teicu, tie ir suņa murdziņi un nekas tāds NENOTIKS! Bet to tā pat gribētos redzēt vismaz man. Paldies par uzmanību.

49 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Es tā gribētu to redzēt . emotion Da best sezona ever būtu . emotion

0 0 atbildēt