local-stats-pixel fb-conv-api

Vila smita padoms, kā dabūt sievieti gultā.1

50 1

Pavisam īsa pamācība, kā, Vila Smitaprāt, visātrāk var iedabūt sievieti gultā. Ņemot vērā, ka Vils Smits ir slavens hip-hopa dziedātājs, Men in Black, Bad Boys, Wild Wild West un vēl daudzu citu filmu seksapīls varonis, iespējams, ka viņa padoms varētu būt vērtīgs.

Padoms ir pavisam vienkāršs.

Galvenais ir laba humora izjūta - tā saka Vils Smits.
Nauda, labs izskats, dārgas mantas, muskuļi, tas viss piesaista sievietes. Taču spēja likt viņām smieties ir daudz spēcīgāka un efektīgāka. Ja pratīsiet labi jokot, tad viņa vai viņas noteikti būs tavās rokās un gultā.

Tāds ir gaužām vienkāršais padoms, kuru sniedz Vils Smits. Viņš vēl pajoko: "Galvenais ir panākt, lai meitene skaļi smejas. Tad spiediens no smiekliem liks viņas apakšveļai pašai nokrist."

Protams, mēs par "šo gudrību" varam tikai pavīpsnāt, jo tādam, kurš ir bagāts, slavens, izskatās labi (ticis augstās vietās ikgadējos seksīgāko vīriešu topos) nav grūti teikt, ka meitenes viņam līp klāt viņa humora izjūtas dēļ.

Taču sava daļa patiesības tur, kā var secināt no psihologu spriedumiem. Humors ir viens no vislabākajiem stresa un nervozitātes noņēmējiem, un kā zināms šādas izjūtas daudzas sievietes vajā, pirms likšanās gultā ar kādu. Spēja radīt atbrīvotu gaisotni, tiešām var uzlabot izredzes pavadīt nakti kopā, tāpēc iespējams šis Vila Smita padoms nav tik tukš kā varētu likties.

MANS SECINĀJUMS: Ak tad tāpēc es esmu tik populārs lēdiju sabiedrībā, hehehe.

50 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

+

0 0 atbildēt