local-stats-pixel fb-conv-api

Vai bija vērts krāpt?91

1749 12

Izvērtējiet paši sievietes, ar kurām slaveni un ne tik slaveni vīrieši nolēma krāpt savu sievu, riskējot ar laulības sabrukšanu.

1749 12 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

Nu par Vudu nav jābrīnās, viņam kā sportistam lielākie ienākumi pasaulē, ir nauda ir minkas :)

0 0 atbildēt

daudzas nepazistu,,, garlaicigiemotion

1 2 atbildēt

es gan večus saprotu.. tā mēdz gadīties ka ilgas kopdzives laikā no karstasinīgas draudzenes mīļotā pārvēršas par garlacīgu,  dzīves nomāktu un pareizu mājsaimnieci ar kuru sex ir tikai tumsā un zem segas.. tapēc jau ir ārpus mājas striptīzdejotājas un maukas, lai sexuālajā dzīve ienestu nedaudz pikantuma

0 1 atbildēt

1.ajā nu manuprāt tiešām bija vērts, Anistone ir skaista sieviete, tomēr Džolijas vārds jau pats par sevi raksturo viņu- Andželīna.

Un jā- Grants tiešām ir āksts emotion

0 2 atbildēt

Nespried par Hjū Grantu par ātru. Iespējams vecene negribēja viņam atsūkāt, varbūt viņš tikai to no prostitūtas gribēja? Vai var viņu saukt par ākstu? Protams, tomēr glīta vecene pazaudēta. Bet vīrietim vīrieti taču jāsaprot.

Un Bred pits? Bez vārdiem, kārtīgs vecis.

1 3 atbildēt

Ko jūs uz Pitu? Dženifere neskaiāmas operācijas veikusi, lai tik savu izskatu saglabātu, bet Andželīna dabiska un vēl piedalās visādos braucienos uz daudzām nabadzīgām valstīm palīdzēt cilvēkiem. Takā thumbs up for Andželīna! emotion emotion

2 6 atbildēt
« 1  2  3  4 »