local-stats-pixel fb-conv-api

Uzticīgākās slavenības - vīrieši9

Pēdējā laikā dzirdams vairāk par neskaitāmajām laulību izjukšanām un sānsoļiem! Bet es vēlētos akcentēt, kuri slaveni vīrieši ir uzticīgi vienai sievietei (nu vai arī laulībai emotion ) un ciena ilgstošas attiecības.

Daži vīrieši par kuriem man izdevās iegūt informāciju emotion

 

Patriks Sveizijs (Patrick Swayze)

Patriks Sveizijs bija precējies vienu reizi ar Lisu Nemi (Lisa Niemi). Kāzas notika 1975.gada 12.jūnijā un kopā viņi nodzīvoja līdz pat Patrika nāvei (2009.gada 14.septembrī, aizkuņģa dziedzera vēzis) – lūk tā ir īsta mīlestība!

Arnolds Švarcenēgers (Arnold Schwarzenegger)

Lai kāda arī nebūtu Arnolda jaunība, 1986.gada 26.aprīlī pašreizējais Kalifornijas gubernators aprecēja televīzijas žurnālisti Mariju Šrīveri (Maria Shriver), ar kuru kopā ir joprojām, turklāt viņiem ir četri bērni.

Pīrs Brosnans (Pierce Brosnan)

No 1974.gada Brosnanam bija attiecības ar aktrisi Kasandru Harisu (Cassandra Harris) līdz pat viņas nāves dienai -1991.gada decembrī nomira no olnīcu vēža. Brosnans ļoti smagi pārdzīvoja mīļotās nāvi.

2001.gadā Brosnans aprecējās ar amerikāņu žurnālisti Kīliju Šaju Smitu (Keely Shaye Smith) un mīl viņu arī neskatoties uz viņas apaļīgajām formām (ko kādu laiku atpakaļ skaļi kritizēja prese).

Kurts Rasels (Kurt Russell)

Pirmās attiecības, kurām bija oficiāls raksturs, Raselam bija ar aktrisi Sīzanu Habjeju (Season Hubley). Tās gan par ilgstošām nenosauksi, laulība ilga tikai no 1979. – 1983.gadam. Pēc šķiršanās no sievas K.Rasels ir kopā ar aktrisi Goldiju Hovnu (Goldie Hawn) (pret kuru, kā runā, Raselam bija jūtas arī pirms laulības).

Šons Konerijs (Sean Connery)

Pirmās laulības Konerijam bija ar aktrisi Diānu Silento (Diane Cilento) no 1962. -1973. gadam. Šobrīd Konerijs daudzus gadus ir laimīgā laulībā (kopš 1975.gada) ar franču gleznotāju Mišelainu Rokebrūni (Micheline Roquebrune).

80 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

''un mīl viņu arī neskatoties uz viņas apaļīgajām formām (ko kādu laiku atpakaļ skaļi kritizēja prese).'' Prese ir debīla, kā var kritizēt cilvēku par to ka mīl cilvēku kurš neatbilst viņu iedomātajiem standartiem?

9 0 atbildēt

Nezināju ka šons konerijs ir tik garšs un vel pietam skots :D

6 0 atbildēt

atbildot uz Glaabiet Baltmaizi komentāru " Nezināju ka šons konerijs ir tik garšs un vel... "

Nu, jā... viņam sieva maza! Pagarš jau viņš arī ir 1,89 m  

6 0 atbildēt

Švarcnēģeris gan ir laidis pa kreisi, vnk sieva šķiršanos vairākas reizes tā arī nepieprasīja

6 0 atbildēt

Mazs precizejums - Sie nav uzticigakie viriesi - sie ir pari, kas visilgak nav izskirusies! :)

6 0 atbildēt

atbildot uz bad obsession komentāru " Mazs precizejums - Sie nav uzticigakie viries... " Jā, tādēļ jau es arī raksta sākumā minēju " uzticīgi sievietei vai arī "laulībai"" - ar to domājot, ka vienkārši nesķiras, paliek kopā! Bet nu blakus jau arī neviens nav stāvējis un kur nauda, tur arī tipisks šķiršnās iemesls tiek minēts - neuzticība! Daži vīrieši izskrienās, bet saprot, ka īstā sieviete ir blakus, tādēļ arī paliek (kas zin?)

5 0 atbildēt

atbildot uz IndieKid komentāru " ''un mīl viņu arī neskatoties uz viņas apaļīg... " man arī šitais kkāds sviests likās, kāda strapība, galvenais ka mīl. ;D

1 0 atbildēt

jauki :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt