local-stats-pixel fb-conv-api

Uldis Ozols (Uldons TV) - Krāpnieks, izmantotājs, bērnu pavedinātājs.9

Čau! Atradu šo interesanto materiālu, ar kuru nevarēju nepadalīties! emotion Nesaku ka ir patiesība, bet izklausās nedaudz patiesi

----------------------------------------------->>>>>>

Tātad man ir meita, viņa kādu laiku bija moderātore viņa youtube kanālos, kā arī abi bija faebook draugi un ik pa laikam apsprieda kaut ko Whatsapp, cik saprotu tas viss ir saistībā ar kanāla darbību, un kaut kad tika rīkotas satikšanās Rīgā, iedomājieties, 29 gadus vecs mužiks aicina manu 13 gadīgo meitu satikties kaut kur ārpus mājas. Kad ieraudzīju bildes kurās Uldis Ozols karās ap kaklu manai meitai vienkārši stingums nogāja caur sirdi. Atņēmu viņai telefonu un abi ar sievu palasījām Whatsapp sarakstes kuras sastāvēja no piedauzīgiem Ulda tekstiem, seksuāla rakstura sarunām un frāzēm. Tas ir vienkārši absurds, nezinu vai viņš ir pedofīls, bet ko tādu rakstīt nepilngadīgai meitenei nav pieņemami. Izrādās, ka meitas lielais telefona rēķins arī bija dēļ ziedojumiem Uldim, kā ari Uldis bija ticis pie meitas kontu parolēm, apvārdojis viņu, lai tiktu visur kur iespējams. Par laimi vēl nepsapēja savas seksuālās tieksmes apmierināt. Pretīgi metās no šādiem cilvēkiem.

Ceru, ka policija viņu paņems ciet. Turklāt, man interesē vai VID arī nav sava teikšana par šo peļņu kurā netiek apmaksāti nodokļi un ziedojumu vākšana kura netiek saskaņota ar attiecīgajām iestādēm. Krāpnieks visu priekšā izrādās, bet neviens neņem ciet.

46 8 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Šis prikols jau tika izrunāts.

8 0 atbildēt

Es šitos saucu par Kombuļu Inesēm, lielās "super zvaigznes", arī ieskaitot FFTV   emotion 

8 3 atbildēt

Tas jau sen visiem zināms..ko viņam padarīsi ? emotion 

4 0 atbildēt

Šis vis jau sen tika izrunāts. Un tas viss ir fake.  emotion 

4 0 atbildēt
Tagad var tik sākt gaidīt hate komentārus 😁😁😂
4 1 atbildēt

Nafig atkal šitās visas herņas rakstīt ? Būtu vismaz tekstu pamainijuši vai citu stāstiņu izdomājuši, lai nebūtu kā iepriekšējie...

3 0 atbildēt

Visi zin, ka uldons ir ubags, pi*ars un pedofīls, iespējams arī zoofīls. Nekad nav paticis tas slimais plikpauris, kurš nestrādā un tikai izspiež naudu no 13 gadīgu bērnu vecākiem. Ja iedziļinās tajā ko viņš saka savos video, tad var dzirdēt, ka viņš mūs skatītājus aptuveni 40 reizes nosauc par "Mīļajiem". Sveiki, mīļie! Es gribēju jums pateikt paldies, mīļie! Paldies, ka mani abonējat, mīļie! U.t.t.

5 4 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Protams, ka krapnieks, fftv un arturs vinju atmaskoja
2 4 atbildēt