local-stats-pixel fb-conv-api

Tom Sturridge3

38 6

Angļu aktieris Tom Sturridge (pilnā vārdā Thomas Sidney Jerome) ir dzimis 1985. gada 21. decembrī Lambeth, Londonā. Viņa tēvs ir režisors Charles Sturridge (viņa kontā ietilpst tādas filmas kā īsfilmas Gulliver's Travels un filmas Longitude un Schackleton) un māte Phoebe Nicholls (tēlojusi Women in Love, The Elephant Man u.c.). Tom ir arī aktiera Anthony Nicholls mazdēls. Viņš ir vecākais bērns ģimenē, viņam ir jaunāks brālis Arthur un māsa Matilda. Abi jaunākie ģimenes locekļi sekoja lielā brāļa pēdās teātra mākslā. Matilda ir aktrise, piedalījusies seriālā Midsummer's Murders un filmā Fairytale: A True Story, kuras režisors ir viņas tēvs Charles. Brālis Arthur bija piedalījies School of Comedy, kas tika rādīts E-4 , pēc kā sekoja panākumi Edinburgas Fringe festivālā.

Viņš bija mācījies Winchester koledžā, taču to pameta pirms sāka krāt A līmeņus. Arthur un Matilda mācījās The Harrodian School un caur viņiem Tom iepazinās ar tad vēl maz zināmo aktieri un agrāk modeli Robert Pattinson, viņi kļuva par labākajiem draugiem un tādi ir vēl tagad.

Tom ir piedalījies vairākās filmās, taču daudz atpazīstamāku viņu padarīja filmas Being Julia, Like Minds un The Boat That Rocked. Nesen iznāca viņa viena no jaunākajām filmām Waiting for Forever, kurā viņš tēlo puisi Will, kurš grib atzīties mīlestībā savai bērnības draudzenei Emmai, kuru nav redzējis vairākus gadus.

38 6 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Daudz labāk bez bārdas.

10 0 atbildēt

Waiting For Forever.

Tur viņam gan bija jatēlo normālu frīīku...

2 0 atbildēt

Abi ar Patinsonu līdzīgi un tajā pēdējā bildē pēc meža veča izskatās.

1 0 atbildēt