local-stats-pixel fb-conv-api

Taylor Swift & Calvin Harris viena gada jubileja3

Dziedātāja Taylor Swift un dīdžejs Calvin Harris vakar nosvinēja savu pirmo kopā būšanas gadu.

Par godu abu kopā būšanai, Taylor ievietoja portālā ''instagram'' attēlu, kurā attēlots zelta piekariņš ar iegravētiem cipariem ''3.6.2015'', lai atzīmētu abu jubileju, komentārā pieminot: ''viens gads pagājis''.

Mīlas pāris tika iepazīstināts pateicoties dziedātājai un abu kopīgai draudzenei Ellie Goulding, 2015. gada naktī, kad notika Elle Style Awards.

Pirmo reizi kā pāris Taylor un Calvin parādījās jau 2015.gada maijā, Billboard Awards ceremonijā.
Kopš tā brīža, sabiedrības krējumā ir par vienu populāru slavenību pāri vairāk. Taylor & Calvin bieži publicē dažādas kopīgas bildes, taču no preses izvairās runāt par savām attiecībām.

2015. gada jūlijā, Calvin Harris, intervijā Kiss Fm stāstīja par abu attiecībām : ''Mūsu attiecības ar Taylor ir fantastiskas un interesantas, jo šajā attiecību periodā rodas vairāk lietas par kurām rakstīt katru dienu, tas ir arī ieguvums mūsu karjerai, jo šobrīd neveidojam savas publikācijas par attiecībām, prese tik un tā veidos publikācijas par mums. Priekš manis prese var rakstīt visu ko vēlas, taču es tik un tā būšu neizsakāmi laimīgs kopā ar Taylor.''

51 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Drīz izšķirsies un būs jauna dziesma  emotion 

25 2 atbildēt

Calvin Harris nav viņa īstais vārds,tas ir Adam Richard Wiles emotion

2 0 atbildēt