local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 10 visvairāk pelnošās mirušās slavenības7

92 0

Labdien spocēni! Šeit esmu izveidojis rakstu, kas jums varētu interesēt par aizmirstām un zināmām, pelnošākām slavenībām pasaulē. Protams, Justins Biebers būs pirmais šai sarakstā, ja viņš nomirs. emotion Enjoy!

92 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Otrajā lapā ir tikai titulbilde. I'm warning you, people.

7 0 atbildēt
Pārsteidza tas, ka te nav Kurts Kobeins.
4 0 atbildēt

Pie mums diemzel ari pelna uz miruso rekina. Piemeram ar Martinu Freimani.

2 0 atbildēt
Kurš vispār klausās M.Džeksona 'mūziku'?
2 2 atbildēt

Lai vai kā, bet es domāju, ka M.Džeksons tomēr kaut kādā sev piederošā salā sēž un mierīgi dzīvo savas vecumdienas. Pārāk aizdomīgs dzīvesveids bija pēdējā oficiālajā gadā:

 vēl pirms pēdējās koncerttūres O2 arēnā jau tad 99,99% eksperti teica, ka viņam nav tāds fiziskais, lai bez ripām un špricēm izvilktu vienu koncertu, kur nu vēl 50.  

viņš nemaksāja nevienu rēķinu, bet ja jau viņš plānoja dzīvot līdz 100 gadu vecumam, tad kā viņš to iedomājās? tur aizietu pāris skapji ar rievām uz pieres un pakauša, un rēķinus džeksons būtu apmaksājis kaut vai ar saviem (nederīgajiem) orgāniem.

īpašumtiesības uz Beatles mūziku un vēl citiem ierakstiem (visu sapnis) deva gada ienākumus uz 100 mio$. Ja sākumā par mantojumu vēl bija kasīšanās, tad tagad sen jau viss ir klusumā, tā vien izskatās, ka pats visu sakārtoja, lai vilks (senči) paēdis un aitas (bērni) dzīvi.

0 0 atbildēt