local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts par Nikno vectētiņu! Tev tas ir JĀREDZ!!!12

130 2

Tev tas ir JĀZINA un JĀREDZ!

Šī stāsta galvenais varonis ir 65 gadus jauns opis. Internetā it īpaši Amerikā viņš ir pazīstams kā ''Niknais Vectētiņš''! Viņam pašam ir vairāki youtube kanāli, bet kā ievērojamākais ir "TheAngryGrandpaShow"! Šim kanālam ir vairāk kā 900,000 abonentu(subskriberu) un vairāk kā 180 miljonuskatījumu!

Ja tu nesaproti par ko es stāstu, tin zamēk un nosties pāris video. Tev viss būs skaidrs un tad nāc atpakaļ emotion

Niknā vectētiņa (Čārla Mārvina) biogrāfija:

Dzimis 16. oktobrī 1950 gadā.

Viņa bērnība nav bijusi viegla. Tēvs, pēc nelaimes gadījuma palicis, paralizēts no vidukļa uz leju. Viņam ar savu ģimeni no bērna kājas vajadzēja cīnīties par naudu.

Pats viņš ir Otrā pasaules kara veterāns un četru bērnu tēvs. Neskaitot jau vēl mazmazbērnus...

Pašlaik viņš piepelnās internetā tirgojot t-kreklus un kaut kādu naudiņu ienes arī viņa youtube kanāli, kuru skatījumi nav maz.

Labs ir, vēlu izsmieties līdz baltkvēlei skatoties viņa video!

Izsakiet savu viedokli komentāros...Varbūt jums kādam arī ir vectēvs no šī ''skapja'' ? emotion

Neaizmirsti rakstu novērtēt ar ''+'' vai ''-'', cerams,ka ''+''

Daudz dažādi raksti manā profilā-http://spoki.tvnet.lv/profils/jelgavasdavix

Meklē linku uz viņa kanālu avotos!

MANS VIEDOKLIS:

Manuprāt, opis dod par šerpu. Iet ārdīties dusmās plēst mantas...Tā dīvaini... Kādēļ viņš to dara? –Uzmanības trūkums...dīvaini tādā vecumā, tad jau man šķiet tieši, paliek vienalga. Bet ne jau tā pievērst sev uzmanību, ir tak 21 gadsimts! –Psihes problēmas...Jau ticamāk, bet nešķiet kad tad viņu ģimene filmētu un viņš pats video blogus taisītu...-Iestudēts biznesa plāns...Ticami, bet tas neatmaksātu visu to ko viņš ir saplēsis un sadauzījis! Nav jau viņš nemaz tik vecs, bet nu man par laimi neviens tāds rados nav, smieklīgi ir, tikai pa gabalu skatoties. Nezinu cik smieklīgi, ja tev dulls vecis (kurš ir tavs tēvs) atnāk un sadauza tavu datoru vai magnetolu, jo viņam ir beigušās cigaretes... Lai vai kā, labi, ka ne Latvijā!


***

Jānītis: – Tēt, pastāsti, kas ir politika?
Tētis: – Nu skaties, piemēram, mūsu ģimene.
Es pelnu naudu, tātad es esmu finanšu ministrija.
Mamma vada saimniecību, tātad viņa ir valdība.
Vectētiņš seko lai mājās būtu kārtība, tātad viņš ir arodbiedrība.
Mājkalpotāja dara visus mājas darbus, viņa ir uzņēmēji un darba ļaudis.
Viss ko mēs darām ir priekš tevis, tātad tu esi tauta, bet tavs jaunākais brālītis mūsu nākotne. Saprati?
– Nē.
– Nu tad ej gulēt.
Nakts vidū Jānītis pamostas no brāļa raudāšanas, viņš skrien modināt māti, bet tā neceļas.
Tad viņš dodas meklēt tēvu un atrod to virtuvē, kur tas kniebjas ar mājkalpotāju, pie kam vectētiņš to visu novēro pa durvju šķirbu.
Pēc tā visa Jānītis atgriežās savā guļamistabā.
No rīta viņš satiek Tēvu un saka:
– Tēt, tēt es sapratu kas ir politika.
– Nu?
– Tas ir tad, kad finanšu ministrija drāž uzņēmējus, valdība tajā laikā guļ un arodbiedrība uz to visu noskatās caur pirkstiem.
Tajā pašā laikā uz tautu visiem uzspļaut, bet nākotne ir sūdos.

***

emotionemotion emotion emotion









130 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Sen jau esmu viņa kanāla subskraibers . Skatos katru video , tiešām var kārtīgi pasmieties emotion

7 0 atbildēt

Pilnīgs mēsls...

3 2 atbildēt

abonēju pāris gadus. TheAngryGrandpaShow , KidBehindCamera , GrandpasCorner (nesen jauni video)

mans viedoklis ir tāds - viņam ir izteikts holēriķa raksturs, un tā kā viņš daudz neapdomā ko dara, tad tas kopā ietekmē arī psihi, turklāt rij arī visādus draņķus un vecums dara savu. Bet, lai arī viņš saplēš atskaņotāju par cigaretēm, televizoru par facebook, un ps4 par to ka neatnāca pie viņa ciemos, viņš ciena cilvēkus (un dzīvniekus) kas viņam ir vērtīgi. 

taču vispārīgi viņš ir traks vecis, kam uz daudz ko ir po***, un ar dusmu lēkmēm. bet skatīties dažreiz ir interesanti, un pirž arī viņš nenormāli. 

maikls, kas to filmē, ir resns nūģis, bet vismaz viņam kaut cik strādā izdoma organizēt jokus, un filmēr savus suņus (nu jā). 

visvairāk man patika tur kur bija izsludināts ebolas vīruss un cilvēki pārtaisijušies par zombijiem viņu pārbiedēja gandrīz līdz nāvei. bij arī forši helovīni kad viņš izšķaidija kādus 10 ķirbjus. nezin kāpēc vairs nav mailbag monday. 

Viņi ir kā radinieki, kuri nekad nav bijuši, un kā šovs, kas īsti nav šovs, bet interesanti ikdienas notikumi. var pavērot kā dzīvo amerikā. 

p.s. viņu sauc Charles Green, man ta liekas. un ja viņš būtu jaunāks un gudrāks, būtu baigais gangsteris. labi jāiet skatīties. 

1 0 atbildēt

Hvz, cik zinu, viņš tēlo lai pelnītu, cilvēki pa tiešām notic ka viņš sačakarē visu no dusmām, bet īstenībā tēlo. 1 PS4 maksā nezinu...500$? 1 PS4 video kur to sadauza un lamājās ir cik...3000$? (1 000 000 skatījum un 3000 subi ir 1000$ )

1 0 atbildēt

Dzimis 16. oktobrī 1950 gadā.

Pats viņš ir Otrā pasaules kara veterāns..

 

amm... Es tiešām tik ļoti esmu gulējis vēstures stundās? emotion

1 0 atbildēt

Es šo ākstu uzgāju vēl kad šis kadrs dzīvoja savā vecaja treileri ar savu sievu. Pickleboy vēl bija tievs un draudzējas ar Bridžetu. Skatoties to pamuļķi tas tiešām uzlaboja garīgo... Tagad Angry grandpa nav tāds kā agrāk, + Picleboy ir resns palicis. Angry grandpha ir pametis savu sievu, dzīvo stipri labākā treilerī(kas pēc platības noteikti parspēj vidējās bloku mājas dzivokļa izmērus). Pēdējie video ir stulbi, it īpaši kad šis cenšās paņemt ar plikām rokām no cepeškrāsns karstu edienu(nezinu laikam bija tā kaut kāda lazanjas parodija). It kā tiek baumots ka angry grandpha slimo ar biopolāro slimību(vienkārši sakot kaut kas līdzīgs manikālai depresijai tikai smagākā formā). BEt es tam neticu, visticamāk ļoti veiksmīgs nekā nedarīšanas veids kas tādai "trailer trash" aprindām nes naudu. Pickleboy ir stastijis ka šis kaut kur strādā, ķip veido mājaslapas, kaut gan šaubos vai viņš kaut ko tādu dara....

0 0 atbildēt

Parasti īpašības vārdus neraksta ar lielo burtu... emotion

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt