local-stats-pixel fb-conv-api

Slavenības ar sliktu smaidu12

684 6

Piedāvāju atgriezties nepārāks senā pagātnē un aplūkot dažas mūsdienu slavenības tikai, tajā laikā, kad viņi vēl nebija apciemojuši Holivudas zobārstu.

684 6 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Nav nemaz tik traki, aizej pa centrāl tirgu pastaigā! Tur redzēsi Holivudas smaidus!!emotion

26 0 atbildēt

kortnija lovhnesa briesmonis

2 0 atbildēt

Džima Kerija kreisā fotka tak ir no filmas paņemta, tā gan nevar salīdzināt kur viņš tēloja "Stuls un Stulbāks" filmā, tur visi smaidi ir stulbi un neizdevušies emotion     Par Tomu Krūzu gan nezinu, vai tur kas speciāls filmā vai kā, bet tā bilde arī no filmas izrauta kur pa kreisi redzams, bet visas pārējās jaunības bildes ir ar labu zobu formu.

 

Es tā kritizēju, jo te tak ir domāts salīdzinājums kā bija pirms un tagad, bet paliekot realitātē nevis filmās.

2 0 atbildēt

Nu normāli smaidi,kāda vaina? emotion

2 0 atbildēt

Dažreiz šķiet, ka cilvēki nedomā nemaz par to, cik labi zobi viņiem īstenībā ir. Un ka tos nekopj kā nākas, nožēlo tikai tad, kad ir jau daudz par vēlu. Kā es - vienu vakaru sēžu, tā stipri pabakstīju ar pirkstu viena zoba maliņu un tikai no maliņas bakstīšanas atdalījās vesela plombe. Rezultāts? Zem plombes viss neteikšu, ka sapuvis, bet uz to pusi. Zobi bojājas arī zem tām plombēm :| 

Džima Kerija gadījums - pamatskolā mana "itkā" draudzene 8. klasē (?) izsita arī zobam tādu pašu stūrīti, tieši tādā pašā vietā kā Džimam Kerijam. Kā viņa to izsita? Garderobē paslīdēja uz maisiņa un atsitās pret solu. Dāh... Tā raudāja toreiz. Bet drīz salaboja pie zobārsta.

Bieži cilvēkiem ir kauns, ja ar viņu zobiem kaut kas nav kārtībā. Es pēdējos 2 gadus, vismaz 2, tīrīju zobus ar cietu zobubirsti. Bet tas tā. Pirms 1,5 gada trīs plombes izkrita dažu dienu laikā no s*da košļenes Chewits. Kopš tā laika to neesmu ēdusi un nekad vairs neēdīšu. Galu galā ir tā - divi zobi izrauti, vēl divi cauri. Un par balināšanu - kā kuram, bet latviešiem vispār spīdoši balti zobi tāpat vien mājas apstākļos nevar būt. Balināšana ko dod, jā, bet tā var zobus padarīt trauslākus, kas nozīmē, ka ir jāpadomā - vai balts, žilbinošs smaids ir tā vērts  emotion

1 0 atbildēt

Toms Krūzs savu kinokarjeru sāka jau 1981.gadā un tad viņa ar zobiem viss bija kārtībā. :D  Pirms filmas ''Neiespējamai Misija'' viņš ir filmējies vēl 17 filmās!   

1 0 atbildēt
Un daļēji nepiekrītu par zobu šķirbiņu - ir kam piestav un kam ne! Nevari visus vienadus uztaisit!
0 0 atbildēt

Normāli viņi smaida! Tici man man ir šokējoš smaids! :D

0 0 atbildēt

Ja godīgi, nezināju ka Džims Kerijs ir kanādietis. Bet par tiem zobiem ir traka fīča. Man pašam, lai ieliktu 9zobus( neprasiet kāpēc), jāmaksā apm. 1300 eiriki. Labi ka pusi sedz apdrošināšana. 

0 0 atbildēt

Manuprāt Džimam nebija slikts smaids. :D 

0 0 atbildēt