local-stats-pixel fb-conv-api

Slaveni latvieši pasaulē35

161 3

Čau! Jauns raksts no manas puses. Vēlējos Jūs iepazīstināt ar slaveniem latviešiem visā pasaulē. Visticamāk, ka Jūs gandrīz visus zināsiet, bet tāpēc jau viņi ir slaveni. Ceru, ka novērtēsiet manu darbu. Izbaudiet! emotion emotion

161 3 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

šeit ir aizmirsti tādi cilvēki kā Aigars Apinis, Sandis Ozoliņš.

P.S kur lai Eirovīzījā tiek tālāk par finālu?

Raksts ir labs, jo esi patriots, ja šādu rakstu uzcepi.(es tā ceru)

3 0 atbildēt

Paga, paga. Masaļskis ir mūris, ja. Bet kas pie velna Irbe bija? Sēta? Viņš taču mūsu hokeja leģenda! 

3 0 atbildēt
Girgensons un Gudļevkis ir, bet kur Ozoliņš tādā gadījumā? Daudz populārāks viņš ir par abiem kopā.
2 0 atbildēt

Atvainojiet, bet šie cilvēki ir populāri Latvijā. Pasaules mērogā nemēģiniet man ieskaidrot, ka Dukuru kāds ļoti zinātu. Kur Ernests Gulbis, piemēram? Ja Aminata, tad kur Garanča, Vaikule vai Prāta vētra?

4 3 atbildēt

Um kas tad notika ar brāļiem Šiciem? Vai arī ar piemēram ar Anšlavu Eglīti, kas ir nesis Latvijas vārdu līdz amerikai, kur bijis labi pazīstams lielu aktieru vidū un kurš tur ir bijis izcils žurnālists? Kur tad palika tādi cilvēki kā Toms Akmeņlauks - viens no labākajiem latvijas un eiropas florbolistiem?

1 0 atbildēt

Cik liela ir tā skeletona pasaule, ko? Pasaule tiešām tikai lielākie ziemas sporta entuziasti zin par Dukuru. Tas pats Olimpiskais čempions Montgomerijs ir pilnīgs šī sporta veida amatieris, kurš ar to nodarbojas brīvajā laikā, kamēr pamatdarbs ir auto tirdzniecība.

1 0 atbildēt

Itkā jau labs raksts, bet kāpēc mani nepieminēji? emotion 

0 0 atbildēt

Vispār par rakstu- diezgan virspusēji un diezgan neprecīzi.

Dukurs nekad nav bijis un nebūs atpazīstams pasaulē kā slavens sportists. Tikai lielākie ziemas sporta entuziasti iespējams zin viņa vārdu, kurš starp citu- olimpiskais čempions nekad nav bijis. Tas pats Gulbis pasaulē ir daudz atpazīstamāks.

Kristers Gudļevskis- nekāda krīze nav iestājusies- tieši šī viņam ir stabilākā sezona AHL, bet pateicoties tam, ka TBL viņš skaitās kā 3. kīpers- Vasiļevskim pēc traumas iedeva iespēju atgūt formu Crunchos un Gudļevskim iespēju sēdēt aiz Bishopa muguras TBL.

Girgensons- mainās treneris- mainās arī spēlētāju funkcijas laukumā- nevar un nevajag visiem mest golus katrā spēlē.

Pašlaik Melbārdis iespējams ir populārs- bet droši vien neko neesi dzirdējis par Ekmani vai Prūsi?

0 0 atbildēt

Nevajag jaukt cilvēka sasniegumus ar popularitāti. Ar skeletonu pasaulē profesionāli nodarbojas mazāk kā 10 sportistu. Nenoliedzu, ka viņu zin visa skeletona pasaule, bet tā ir ļoti, ļoti maza pasaule. 

0 0 atbildēt

shoreiz ieliku +, bet ja naakamajaas daljaas buus taadi murgi kaa teiciens ka matrins dukurs ir olimpiskais chempions tad gan buus miinuss, jo abas reizes vinjsh palika otrajaa vietaa!

0 0 atbildēt
Martins Dukurs nav olimpiskais čempions, bet gan vicečempionsemotion
0 0 atbildēt

Dukurs ir arī Eiropas čempions

KP ir aizvaidijis tikai 3 neveiksmīgas spēles un tikai 1 palika bez punktiem , tā kā punktus viņš krāj nepārtraukti.Par kādu neveiksmi tu runā viņs un Karmelo ir NYK zvaigznes?

Masaļskis nevienu PČ  perfekti nav aizvadijis

Gudļevskim nav nekāda krīze , Tampas 1.nr ir Bišops un 2.Nr Vasiļevskis un Gudijis tiek izsaukts tikai tad , kad kādam vajag atpūtu , vai ir notraumējies , kaut gan šobrīd Gudijs Tampas mājas lapā figurē kā otrais vārtusargs emotion

Biedriņa dēļ neviens neizsvipa Porziņģi , NYK fani izsviptu jebkuru eiropieti.Biedriņš 3 sezonas NBA mauca , kā zvers un tikai tad pamazām sabruka.

Labāk netaisi rakstus par sportu.

P.S. Aminata tika uz nākamo kārtu, taču tur viņa tālāk netika- uz kādu vēl kārtu viņa varēja tikt , uz Eirovīzijas play-off????

2 4 atbildēt

Muļķis tu esi! Kas ir skeletona pasaule? Pāris desmiti skeletonisti un viņu ģimenes vel latvieši! Tas viss! Tā ir pasaules slavenība? Protams es cienu viņu sasniegumus, bet tavs komentārs ir pilnīgi debīls!

1 3 atbildēt

Melbārdis -Latvijas slavenakais bobslejists emotionAutor ej CS uzrauj!!!

0 4 atbildēt