local-stats-pixel fb-conv-api

Šarlote ieies vēsturē, kad piedzims Viljama un Ketrīnas trešais bērns29

94 2

Beidzot ir pienācis tas laiks, kad visi ar nepacietību gaida, kad tad piedzims prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas trešais bērns. Aprīlis ir tas zīmīgais mēnesis, kas ieies pasaules vēsturē ne tikai tāpēc, ka karalisko ģimeni papildinās jaundzimušais, bet arī tāpēc, ka Šarlotes pozīcija uz troni nemainīsies, pat ja piedzims brālītis.

2013. gadā, pirms prinča Džordža piedzimšanas, tika mainīts gadsimtiem ilgais likums par kārtību uz karaļnama troni. Tādā veidā tika panākta garantija, ka, ja Viljama un Ketrīnas pirmdzimtā būtu meitene, viņa būtu tiešā troņmantiniece pat tad, ja nākotnē piedzimtu arī brālis.

Princese Šarlote joprojām paliks ceturtā rindā uz karaļnama troni, piekāpjoties savam vectēvam, tētim un vecākajam brālim.

 
 
 
94 2 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Jeeeeebaaaaal, tas idiotisms tiešām kādam interesē ? kad karaļnams sāks strīmot bērna ieņemšanu ? nez cik vēl kinderus izspridzinās tā hercogiene ? pēctam varēs taisīt šovu kur mantinieki cīnās par troni. 

DOLBAJOBI sākat tak kaut ko noderīgu darīt nevis par tādu huiņu interesēties, tas ir nožēlojami

10 0 atbildēt

Kaut kā dziļo po emotion

Nekad neesmu apbrīnojis šitos rojālos un publiskos ļaudis, drīzāk man viņu žēl, jo tiem jādzīvo pēc kaut kādiem standartiem, un visi seko katram viņu bezdienam emotion Es dodu priekšroku dzīvot kā gribu un cik gribu, un pasūtīt visus dēt, kad gribu. No kā izriet, ka man ir krieti vairāk brīvas gribas kā viņiem.

5 0 atbildēt

nu baigā fabrika, es tev teikšu

2 0 atbildēt

opā, nezināju, ka tika aktīvi ražo bērnus. šķita, ka joprojām ir tikai viens. 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt