local-stats-pixel fb-conv-api

Sakropļotā modele.44

1331 13

Apakšā video no Keitijas Paiperes dokumentālās filmas.



1331 13 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Šāds raksts ir ļoti sen jau bijis, un gājis pa TV tikpat sen atpakaļ ar;) bet tiem kas nav redzējuši - intersanti, uz ko tik cilvēks nav spējigs !

146 1 atbildēt

kad skaudiiba pāriet pāri visas robezhas.

87 3 atbildēt

tam čalim daiktu skābē izmērcēt emotion

87 3 atbildēt

Prieks, ka meitene turpina pilnvētīgi dzīvot.. emotion

52 0 atbildēt

negribu zināt kā viņa jūtas iekšēji....

38 0 atbildēt

Nabaga meitene! Tādus kretīnus vispār vajadzētu ar naves sodu sodīt! 

9 1 atbildēt

laikam tiešām bijusi laimīga dzīve. tikai daži nelieši, redz, nedabūja savu. 

8 1 atbildēt

Lasīju viņas attieksmi, ar kādu viņa iet pa dzīvi... visu cieņu, gruntīgs cilvēks. Viņa nejūtas baigi nelaimīgā, ja kas.

6 0 atbildēt

Nu tas bija domāts tā- meitene nebaidās no sabiedrības, komunicē un cenšas dzīvot nekaunoties no tā kas noticis, nebaidoties iziet starp cilvēkiem.Ir patīkami, ka meitene savus pārdzīvojumus izstāsta grāmatā, nevis slēpj dziļi sev;i un iegrimst pašpārmetumos. emotion Cerams, ka citas sievietes gūs kādu pieredzi un brīdinājumumu no sarakstītās grāmatas  emotion

5 0 atbildēt

ja godīgi,tādas briesmu lietas notiek teju katru dienu,un skarbā patiesība ir tāda,ja ar skābi aplies kādu parastu cilvēku,nejau kādu skaistuli,nevienu tas neinteresēs,bet tikko kas tāds notiek ar modeli-ak dievs,nabadzīte. nu jā,man ir žēl viņas,bet vienkārši man nepatīk tas,ka cilvēki pievērš uzmanību tikai slaveniem vai skaistiem cilvēkiem,bet parastiem ļaudīm nē ;(

5 0 atbildēt

Kātad vienmēr šie stāsti sliecās tikai tikai uz vienu pusi, bet katrai monētai ir 2 puses.

Sieviete laikam bijusi totāla kuņa, skaistums sakāpis tā galvā, ka pret citiem laikam izturējusies kā pret totāliem sūdiem. Un kā tad viņa nonāca tajā viesnīcas nummuriņā ? Viņš viņu tur ar varu aiz matiem pa grīdu aizvilka ? Tas viss ir piepušķojums, lai dabūtu viņu ilgāk aiz restēm. Visiem labi zināms cik sievietes var būt aukstas un ciniskas. Protams tas nav attaisnojums puiša rīcībai, bet es tik tā. Lai dažs labs , spriežot pēc komentāriem, nedomā ka viss dzīve ir melns un balts. 

5 0 atbildēt

Tai meitenei 60 operācijas??? kā tas var būt?? cik jāmaksā lai dabūtu tik operācijas??? tiem diviem cilvēkiem ir jāsēž skābē visu atlikušo mūžu nevis cietumāemotion

4 0 atbildēt

tagad varēs šausmenēs piedalīties!

3 0 atbildēt

emotion Nepaveicās 

3 0 atbildēt

Skaidrs, ka nedzīvotu JA nebūtu veiktas visas nepieciešamās operācijas, bet tās taču veica..tāta-meitenei pavērās jaunas iespējas turpināt dzīvot kā skaistai, pievilcīgais un vīriešu skatienus piesaistošai sievietei.. emotion

3 0 atbildēt

man šķiet par kko tādu vajadzetu uzlikt daudz lielāku sodu..

2 0 atbildēt

Šausmīgi!

2 0 atbildēt

Kas nu kuram viss kārtībā! Daudz izcietusi... Cieš joprojām iespējams... Bet turās cilvēks un kā vel! Un joprojām labi izskatās :)

2 0 atbildēt

Žēl un jūtu līdzi meitenei, jo nav labi šādi izrīkoties ar cilvēkiem..bet mūsdienu (vēl nepilnīgās un pilnveidojošās) tehnoloģijas pietiekoši daudz spēj panākt, jo pēc pēdējās bildes izskatās, ka viņas seja ir gandrīz atgūta :)

2 0 atbildēt

tiesaam sajuuta noteikti briesmiigi vinai bija viss izskats karjera utt.. un tad vienaa dienaa vina to visu zaudee un turpina dziivot ar kaadu treso dalu no sava skaistuma..

2 0 atbildēt