local-stats-pixel fb-conv-api

Ričards Brensons9

77 1

heey, spoki! Cepumus nelūgšu, bet es būtu iepriecināts, ja tu komentāros uzrakstīsi, ko es varēju labāk!

Izbaudi! :)

77 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Par Brensonu varetu daudz rakstit.

3 0 atbildēt

viņam  galīgi nepadevās skolu lietas. galīgi. un tas nebija saistīts ar nevarēšanu, vai negribēšanu. vienkārši nelīda galvā un viss. bija doma, ka viņš ir atpalicis, vai kas tādā garā. tāpēc cilvēks meta skolas lietu pie malas pavisam. toties uzņēmējdarbībā vīram ir liela roka.

  opaps stāstija par savu jaunāko brāli identisku lietu. tas bija tālais 900to gadu laiks. skolās bērni mācijās trīs, četras klases. kad bija laiks iet skolā jaunākajam brālim, tad atklājās brīnumu lietas - puikam nu ne pagalam nepadevās. ko pa dienu iemācijās, to no rīta jau bija aizmirsis. Opis stāstija, ka dikti pārdzīvoja no tā, ka bija jāper bračka, ko centās darīt cik reti var. bet arī tas nelīdzēja. pēc divu gadu mocībām, kuru laikā puika iemācijās bišķi rakstīt un nedaudz rēķinus, meta tai nodarbei pilnīgu mieru. visi jau bija samierinājušies, ka puišelim dzīvē tiks tikai garozas un zemākās lietas.

  gari nestāstot finālā sanāca tā, ka viņš , laikam, ap 20 gadiem bija nīcas pusē turīgākais saimnieks. andelē un darijumos puikam izrādijās vienkārši neparasts ķēriens.

  sanāk dikti līdzīgi atgadījumi no dažādām zemes pusēm.

3 0 atbildēt

par garīgo ne/veselumu var vēl padiskutēt. lieta ir tāda, ka nav vienota etalona, pēc kura var mērīt indivīda garīgo veselību. bēda ir tanī faktā, ka gandrīz katrs cilvēks ir nedaudz savādāks, secīgi uztver un reaģē atšķirīgi.

  psihoterapetiem ir tāds jociņš/patiesība - "nav veselu cilvēku, ir tikai neapsekotie" .

2 0 atbildēt

just do it!

1 0 atbildēt

neteiktu, ka garīgi nevesels. Vai tad viņam ir citas slimības? Zinu par disleksiju, bet vai tad to pieskaita pie garīgi nevesela?

0 0 atbildēt
Labais.
0 0 atbildēt

Gribeetos vairaak info.

0 0 atbildēt