local-stats-pixel fb-conv-api

Rebecca Black pamet skolu96

742 10

interneta sensācija, 14 gadus vecā dziedātāja Rebecca Black izlēmusi pārtraukt mācības skolā, pievēršoties mājmācībai. tas noticis pēc tam, kad skolā meitenes klasesbiedri par viņu ir ņirgājušies, sakot: ""Hei, Rebeka, uzmini, kas šodien par dienu?" vai arī pavisam nazāliskā balsī dziedājuši "Friday"

meitenes māte uzskatīja, ka labākais veids pārtraukt ņirgāšanos būtu, pametot skolu.

meitene intervijā sacījusi: "Man ir liela pieredze būt tai, ko cilvēki necieš. Domāju, ja es nebūtu saskārusies ar to agrāk, tad es uz to reaģētu citādāk un pilnīgi sabruktu. Taču esmu iemācījusies, ka nedrīkst ļaut citiem tevi ietekmēt."



742 10 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

Hei, Rebeka, uzmini, kas šodien par dienu? emotion

258 9 atbildēt

Ja pilnas kabatas ar naudu, kapēc skola? Attīsti sevi kā vēlies :)

138 0 atbildēt

Nū no vienas puses žēl meitenes, bet no otras puses, kādēļ tad vajadzēja likt savus džinglus globālai publiskai apskatei, zinot, ka tā dziesma... ir nevisai. Plus vēl visam par spīti otru "grāvēju" ir izlaidusi.

91 6 atbildēt

Ko viņa darīs nākamgad, kad visi par viņu būs aizmirsuši?

64 0 atbildēt

Klasesbiedriem skauž,vot i vsjo.

100 45 atbildēt

žēl meitenes, bet idiotu pasaulē netrūkst emotion

49 5 atbildēt

neesmu viņas fane, bet tomēr žēl meitenes.

46 5 atbildēt
smg avatarssmg

Ja nauda ir sapelnīta un senči ar ir turīgi , ka var atbalstīt , tad kāpēc gan nē ... par naudu var to pašu privātskolotaju noalgot. Pareizs lēmums no meitenes puses , jo nu nezcik ilgi apsmiešanu un ņirgāšanos cilvēks morāli nevar panest , lai arī cik stiprs viņš būtu. Kā dziedātāja viņa man nepatīk , bet kā cilvēks es nezinu , esmu neitrāls , tāpat kā pret bīberu , lai dzīvo , kāda atšķirība... patiesībā , vislielākie kritizētāji , jau ir skaudēji un dzīvē nekad konkrēto personu nav satikušu , ko var zināt moš dzīvē , ja aizmirstu visus baby baby , viņš ir normāls čalis , tas pats ar rebeku. Tie kas te visus nodirš , jo īpaši spokos , kkadi "krutie" visu dzivi pie pc nosēdējuši , paskataties uz sevi un padomāja , cik augsts līmenis jums ir. :) ir runāts , yo

26 0 atbildēt

Viņa ir slavena ar savu briesmīgo balsi?

24 8 atbildēt

slava ir,nauda ir priekskam vairs skolu vajag? Pareizi ir es arii taa dariitu emotion

21 5 atbildēt

"Taču esmu iemācījusies, ka nedrīkst ļaut citiem tevi ietekmēt," teica Rebeka un pameta skolu. Cik sakarīgi... Bet nu, meitene miljonu nopelnīja un pagaidām var dzīvot cepuri kuldama. Lielākā daļa cilvēku mūža laikā nenopelna tik daudz.

13 0 atbildēt

Paies pāris gadiņi un sēdēs pie sasistas siles - visticamāk, ka visi par šo jau būs aizmirsuši, nauda iztērēta pa labi pa kreisi un izglītība nekāda!

11 2 atbildēt

kļūst populāra ar sliktāko dziesmu ever, kas visiem riebjas. uztaisa vēl vienu. emotion

10 1 atbildēt

Nu pie tā noved popularitāte..

9 0 atbildēt

Bet vai viņa pati neapjēdz to,cik tizla un banāla ir tā dziesma?

7 0 atbildēt

Eu nu c'mon, viņa gribēja būt noteikt pasaules slavena, un re ku ir, visa pasaule viņu atpazīst, bet kā izskatās daudzi nav baigi priecīgi par viņu, un es arī nēe.;D Bet kurš viņai lika dziedāt? Un kurš muļķis atļāva man to klausīties, bet jāa, lai viņa te nesūdzās, pati vien vainīga. Zinu, man patik dziedāt, mājās, vienai, lai neviens nedzird.;D Bet viņa gribēja, lai visi dzird.;D

8 1 atbildēt

Ja godīgi man viņas žēl...emotion Nu labi, nepatīk nevienam viņas diesma, bet vaitad tāpēc jānorēc? es to nesaprotu.

8 2 atbildēt

Stundā : "Rebeka, izvēlies, kur sēdēt!"

6 0 atbildēt

Pareizi dara , viņa tak dzied kā es ar aizmakušu balsi dušā ! emotion

5 0 atbildēt

Taču esmu iemācījusies, ka nedrīkst ļaut citiem tevi ietekmēt." Ja viņa to būtu iemācījusies, viņa nebūtu pametusi skolu.

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »