local-stats-pixel fb-conv-api

R.I.P. Whitney Houston 1963-20125

24 14

Sveiki! Šodien tā pavēlāk pamodos,noskatījos Pineapple express,tad palasīju ziņas un uzzināju,ka mirusi Vitnija Hjūstone.. Teikšu atklāti kā ir,palika ļoti skumji ap sirdi.Nevaru lepoties ar to,ka būtu liels viņas fans vai tā,jo ja godīgi,tad zinu 1-2 dziesmas no viņas repertuāra kā arī nepārspējamo filmu "The Bodyguard",taču par spīti tam,es viņu cienu ļoti,konkrēti dēļ dziesmas,ko visiem silti iesaku paklausīties tā skaļāk uz tumbām,kas atrodas linkā..

Lai arī ko šai amerikāņu dziedātājai būtu jebkad teikuši kaut kādi viedie kritiķi un soģi,visiem ir jāatdzīst,ka viņai tiešām bija fenomenāla balss.Šī vienreizējā personība ir pelnījusi milzīgu cieņu,neatkarīgi no tā,vai ir mirusi no alkohola vai narkotiku pārdozēšanas,ko par nāves cēloni uzskata izmeklētāji.

R.I.P. Vitnij emotion



24 14 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

ehh .. sagatavojamies pārsimts rakstiem kur par šo tēmu būs rakstīts ..

nesaprot - visi mēģina baigi dabūt plusus par cilvēku kurš nomiris .. bet nesaprot ka nedabūs ja pirms stundas tikai jau trīs tādi raksti ielikti ..

3 0 atbildēt

1. taas kraasas nereali aciis spiez - neizlasiju visu , saap nereali.

 

2. tadas zinas man liekas,ka visos citos portalos momenta paraadas( iistos zinju portaalos), man liekas,ka katrs spoks vismaz vienu citu portalu ie4eko ik dienu,ja ir laiks. 

 

3. man'' reali interese'' tava personiga dzives un izdaribaas.  

   

sviests

4 1 atbildēt

Sākās.

3 1 atbildēt

Cilvēki nesēž TIKAI spokos. Citus portālus ar apmeklē, kur arī ir šī informācija. Tādēļ, nevajag likt spokos vairākus vienādus rasktus, kas ir ņemti no ziņu portāliem (jo šis nav pirmais raksts par šo tēmu)

Un tās apraskta krāsas. Omfg, man krampji acīs.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt