local-stats-pixel fb-conv-api

Prezidents Obama nofilmējies jautrā TV reklāmā2

35 0

Foto:Kadrs no video.emotion

ASV prezidents nolēmis, ka nekādi līdzekļi nav slikti laba mērķa labad.. Lai pēc iespējas plašākām sabiedrības masām liktu sadzirdēt iespēju vēl tikai dažas dienas pieteikties veselības apdrošināšanai sadarbībā ar valsts iestādēm, viņš nofilmējies visai savādā video, kurā demonstrē, ka ir gluži tāds pats cilvēks kā visi - pirms tikšanās mēdz izmēģināt dīvainas grimases pie spoguļa un uzņem selfijus.

Neparasto reklāmu radījuši jocīgo video speciālisti no «Buzzfeed».

Scenārijs ir vienkāršs: prezidentam Baltajā namā gaidāma intervija, pirms kuras nedaudz satraucies ir gan prezidents, gan reportieris, kam prezidents jāintervē. Tad nu abi pirms tikšanās spēkus iemēģina spoguļa priekšā.

Lielvalsts vadītājs nekavējas rādīt virkni savādu grimašu, iejūtas spiegu filmu varoņa tēlā, uzņem selfijus un tam visam pa vidu pamanās arī informēt, ka veselības apdrošināšanai valsts aģentūrā var pieteikties tikai vēl dažas dienas.

Kamēr mediju eksperti jau rauc pieri un saka, ka nez vai valsts vadītājam pienāktos tā ampelēties, nevar noliegt, ka video ir jautrs un pozitīvs, pie tam parāda, ka prezidents māk pasmieties arī pats par sevi. Noskaties arī tu!



35 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
tā jau forši, bet tas netīrais spogulis.
0 0 atbildēt
tvnet? m.tvnet.lv/article/547742
0 0 atbildēt