local-stats-pixel fb-conv-api

Populāri cilvēki, kuri nomiruši seksa laikā5

47 3

No vienas puses, nāvi seksa laikā sauc par “saldu” un pat par “ karalisku”, bet no otras – tas ir kaut kā apkaunojoši. Jo cilvēki tevi ieraudzīs nepieklājīgā veidā, un pēc tam visos stūros sačukstēsies. No trešās puses – tas ir diezgan labs veids, kā ieiet vēsturē. No ceturtās – tādas nāves gadā ir aptuveni 5000, tā kā nebūs viegli nonākt avīžu pirmajās lapās. Mēs savācām vispopulārāko cilvēku sarakstu, kurus nāve pārsteidza vispatīkamākajā dzīves brīdī.

Šiem trijiem nevarēju atrast fotogrāfijas.

MAIKLS HATČINS

Savulaik populārās grupas INXS zvaigzne oficiālajā miršanas apliecībā ir nosaukts par pašnāvnieku. Tam tic viņa daudzie fanāti. Tomēr ne viss ir tik vienkārši. Nāve iestājās viesnīcas numurā. Maiklu atrada nosmacētu ar čūskādas siksnu. Pēc pāris gadiem viņa draudzene, kas pēc viņas sākotnējiem apgalvojumiem, atradās blakus numuriņā un neko nedzirdēja, atzinās, ka Maikam ļoti patika dīvainas seksa spēles. It īpaši patīkama viņam šķita asfiksija seksa laikā – tas ir, kad orgasma laikā, ja kāds nezin, tavs partneris vai tu liek uz kakla siksnu un pievelk. Runā, ka gaisa trūkums paspilgtina sajūtas. Vienkārši šoreiz meitene nedaudz pārcentās.

EROLS FLINS

Holivudas zelta laikmeta zvaigzne, 30-40-to gadu smukulītis un seksa simbols, kas kļuva neticami populārs pateicoties filmai “Robina Huda piedzīvojumi” un “Kapteiņa Blada odiseja”, reiz devās uz Kanādu kopā ar savu kārtējo pavadoni 15-gadīgo uzlecošo zvaigzni Beverliju Ādlendu, lai pārdotu jahtu. Kas notika tālāk – tas ir dūmakā tīts noslēpums. Tomēr viņš pēkšņi Vankūverā, naktī nomira no sirdslēkmes vienā numurā ar mazgadīgo pavedēju. Tikai pēc vairākiem gadiem, jau pieaugusī jaunkundze atzinās, ka nāvi “izprovocēja mīlestība”. Lai ko tas arī nozīmētu.

FELIKSS FORS

Francijas prezidentam (no 1895.g. līdz 1899g.),kā jau katram francūzim, nebija svešas baudas. Un bieži, pabeidzis savas valstiskās lietas, aiztipināja uz publisko māju. Īpaši pievilcīga viņam šķita 30-gadīgā Margerita Stenela, ar kuru mīlējoties viņš nomira. Oficiālā versija – no sirdslēkmes fellācijas laikā. Uz Fora kapa Žoržs Klemanss uzrakstīja “Il voulait être César, il ne fut que Pompée”, ko var iztulkot kā “Viņš gribēja būt Cēzars, bet beidza kā Pompejs”, vai, kas ticamāk:” Viņš gribēja būt Cēzars, bet beidza ar minetu” (pomper – slengā nozīmē tieši to).

47 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Nepilnīgs raksts...
0 0 atbildēt

Nav smuki ctrl c + ctrl v

0 0 atbildēt