local-stats-pixel fb-conv-api

Populāra padomju laiku aktrise dzīvo nožēlojamos apstākļos un ar aizkustinošu lū4

38 2

Populāra padomju laiku aktrise Natālija Kračkovska, kas filmējusies tādās pazīstamās filmās kā «12 krēsli» un «Ivans Vasiļjevičs maina profesiju», intervijā Krievijas medijiem atzinusi, ka viņai ļoti nepieciešama palīdzība.

Aktrise atklājusi, ka viņai ir ļoti niecīga pensija, kas tik tikko pietiek zālēm un pārtikai.

«No valsts gribētu saņemt ļoti daudz, taču tas nebūt nenozīmē, ka man to iedos. Dažkārt man gribas pateikt mūsu valdībai: «Kungi, varbūt atdosiet man parādu? Mans darbs nesa valstij peļņu, pietiekami lielu peļņu. Atdodiet man mazu daļiņu - manu pensiju, kuru esmu pelnījusi, neko vairāk es neprasu.Man nav vajadzīgi grezni apartamenti, man ir 40 kvadrātmetru liels dzīvoklis ar virtuvi, vannu un divām istabām.Es gribētu pensiju, par kuru varētu atļauties divas reizes gadā kaut kur aizbraukt, atpūsties vai paārstēties, vairāk man nekas nav vajadzīgs. Ja man ir viena kleita, es viņu protu valkāt tā, lai visi domā, ka man ir desmit kleitas, es to māku. Un gribētos, lai būtu iespēja ilgāk sajusties kā sievietei, kā aktrisei,» «Dni.ru» citē Kračkovskas teikto.

Populārā aktrise pastāstījusi, ka visu pensiju viņa iztērējot zālēm un pārtikai.

«Par 16 tūkstošiem rubļu (332 eiro) mēnesī Maskavā dzīvot nav iespējams.Pieci līdz seši tūkstoši rubļu (103 līdz 124 eiro) vien iztērēju par zālēm, vēl jāmaksā par dzīvokli, pēc tam paliek pāri ēšanai divām, trim dienām. Visu dzīvi dzīvot uz kakla dēlam es negribu, es saprotu, ka viņš labi pelna, taču viņam nav pienākums nest tādu nastu.Tas, ko valsts man ir parādā, tai man ir jāatdod. Tā uzskata daudzi manas paaudzes aktieri, kas strādājuši ar lielu atdevi un mīlējuši savu dzimteni,» teikusi Kračkovska.

Neskatoties uz slimību un faktu, ka spiesta pārvietoties ratiņkrēslā, aktrise nezaudē optimismu. Viņa cenšas iet cilvēkos un nesēdēt četrās sienās.

38 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Visiem nevar veikties. Dzīve ir maita.

4 0 atbildēt

Tas diemžēl ir ne tikai Krievijā. Arī šeit, kamēr esi darba spējīgs, no tevis sūc ārā visu, ko vien var izsūkt un beigās esi pliks un nabags, un vēl valstij parādā nez pa ko. Tas nekas ka savas dzīves laikā valstij esi miljonus pelnījis.

1 0 atbildēt

Nafig ir jāliek tādi raksti?

0 0 atbildēt

Bija laiks,kad vajadzēja parūpēties par pensiju,iekrāt naudu...

Kā var zemoties un prasit kādam naudu? Pārdod dzīvokli un brauc uz laukiem dzivot... Valts viņai parādā... emotion 

0 0 atbildēt