local-stats-pixel fb-conv-api

Pharrell Williams10

Heyā , spoki!

Šoreiz par Pharrell Williams.

Dzimis aprīlis 5, 1973, kas pazīstams arī vienkārši kā Pharrell , ir amerikāņu dziedātājs, dziesmu autors, reperis, ierakstu producents, mūziķis un modes dizainere.

Williams un Čada Hugo veido ierakstā ražošanu Duo The Neptunes, kas ražo dvēsele, hip hop un R & B mūzikas. Viņš ir arī svina dziedātājs un bundzinieks rock, funk un hip hop grupa NERD, kuru viņš izveidoja ar Igo un bērnības draugs Shay Haley. Viņš izdeva savu pirmo singlu "Frontin '", 2003 un sekoja līdzi viņa debijas solo albuma manā prātā 2006. [1] Viņa otrais albums, meitene tika izlaists martā 3, 2014.gadā.

Kā daļu no Neptunes, Williams ir sagatavojuši daudz singls dažādu ierakstu māksliniekiem. Williams ieguvis septiņas Grammy balvas, tostarp divas ar The Neptunes. Viņš šobrīd pieder mediju riska, kas ietver izklaides, mūzikas, modes un mākslas sauc es esmu CITI. Viņš ir arī līdzdibinātājs par apģērbu zīmoli Billionaire Boys Club un Ice Cream .

Williams ir paziņojis, ka viņam nav nekādu tiešu ietekmi , bet izteica apbrīnu par vairākiem mūziķiem, tai skaitā Michael Jackson, J Dilla, Stevie Wonder, Donny Hathaway, Marvin Gaye, Rakim un Q-Tip. Williams paskaidroja, ka Tribe Called Quest ir 1990 albums, Tautas instinktīvs Travels un ceļi ritms, izraisīja "pagrieziena punkts", jo viņa dzīvē, kas "lika man redzēt, ka mūzika ir māksla".

Kā arī piedalījies jauniešu seriālā '' Beverly Hilss 90210 '' .



8 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Ja tu par šito rakstu dabūsi 100 , tad es arī sākšu likt rakstus no wikipēdijas... ^.^
1 0 atbildēt

Ar translator tulkots?:D

0 0 atbildēt

lol, 2. bilde nemaz nav no "Get lucky" videoklipa, bet nu labi. :D

0 0 atbildēt
100
0 0 atbildēt
Fu*k, man plusus dators neliek... :D
0 0 atbildēt