local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules bagātākie cilvēki 2012.Forbes.Top 2017

76 6

Šajā 2012 gadā ir vislielākais miljardieru skaits,tie ir 1226 cilvēki,59 valstīs.425 no cilvēkiem šajā sarakstā ir amerikāņi.Krieviju pārstāv 96 miljardieri, no kuriem turīgākais ir dzelzsrūdas un tērauda rūpnieks Ališers Usmanovs, kas ar 18,1 miljardu dolāru ierindojies saraksta 28.vietā. Ķīnu (neskaitot Honkongu) pārstāv 95 miljardieri, Vāciju - 55, Indiju - 48, Lielbritāniju - 37, Ķīnas īpašo administratīvo rajonu Honkongu - 37, Brazīliju - 36, Kanādu - 25, Japānu - 24, Taivānu - 24 miljardieri.

76 6 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

salīdzinājumā ar viņiem es esmu tikai mirstīgais emotion emotion

14 0 atbildēt

Visiem viņiem bija tikai ideja, tas ko skolā nemāca ;)

13 1 atbildēt

Bagatakie cilveki ar savu bagatibu necensas publiceties. Bet tapat sviests, nu nafig vajag tik daudz pika, to tak pat izteret nevar, kamer lielaka dala pasaules iedzivotaju mirst daba, nu vai nav debili?! Atstat siem katram pa miljardam lai var cienigi dzivot lidz muza beigam un parejo ieguldit kadu jaunu tehnologiju, piemeram alternativu dzineju izstrade, kosmosa, okeana izpete, partikas razosana utt, butu logiskak, nevis vesels bars ar parbarotiem vepriem sez uz naudas kalna bezjedzigi- tapec jau pasaule ir dimba

8 0 atbildēt

cik veci cilveeki.Ta buus jau seerija, kad vini saks mirt

5 0 atbildēt

Varēji vismaz painteresēties, kas katrs ir, nevis rakstīt, ka nezini..

5 1 atbildēt

Man liekas, ka sis ir tikkai bagatako saraksta nieciigs apaks gals... Bagatakie nav uzskaitami! Narko karteli, AAE magnati u.t.t... minus! Nekadas pules neesi ielicis seit.

2 0 atbildēt

vislabākais prikols ir tāds, ka Bils Geits no saviem fondiem labdarībai ziedojis vairāk nekā 35miljardus $. Vēl jāpieskaita tas, cik ar viņa iniciatīvu labdarībai ziedojis microsoft... pēc šādām ziņām tiešām nav neko sliktu ko pateikt par nevienu microsoft produktu :)

1 0 atbildēt

Putins nav norādīts, jo viņš un vēl daudzi citi tās valsts miljardieri nepublicēs cik naudu ir sazagušies !!!

emotion 

1 0 atbildēt

A kāpec manis šeit nav ??? emotion  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Un kur tad PUTINS, viņam pēc ipasumu un naudas apkopojuma ir pāri 100 milijardiem, un tas ko nošava Kaddafi, apkopojot viņa naudu un īpasumus viņam bija 200 pāri milijardiem. BAGATĀKAIS CILVEKS PASAULE, lai tas kurš dabūja to visu lai dzīvos laimīgs savas 100 dzīves kuras var nodzīvot pa to naudu

2 2 atbildēt

Amancio Ortega Gaona līdzīgs ir Denijam De Vito

0 0 atbildēt

Sorry, bet briesmīgs izpildījums. Nekopē tekstu un neraksti nezinu kas tas ir, ja nezini, vienkārši neraksti neko.

2 min un google man pateica, ka Walton ģimene radīja Walmart un to pēctečiem tātad bagātība nonāca mantojumā.

0 0 atbildēt

Es kaut kur dzirdeeju ka Putins ir bagaatakais cilveks ... nu hz

1 4 atbildēt