local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulē nīstākie cilvēki.108

1311 111
1311 111 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 108

0/2000

nu nez..., ienīst...., pārāk stiprs vārds..

72 0 atbildēt

es vinju neienistu , man pofig par viniem

68 0 atbildēt

Dīvaini ,es nevienu no viņiem neienīstu.Bet pirmo ,kā pasaules nīstāko cilvēku es liktu Putinu.Viņu neieredz Eiropa,ASV un gan jau pārējie kontinenti,kuri saprot,ka viņš spēj izraisīt karu.

Bet šitie popmūzikas dīvainīši nav nekas īpašs.

40 0 atbildēt

mans pirmais mīnuss. es gan pie nīstākajiem liktu Putinu un Obamu 

37 13 atbildēt

"Vienkārši tādu cilvēku vajag aiz olām priedes zaros pakārt!" Es viņu uzmestu uz kaktusa emotion

20 2 atbildēt
Virsrakstam vajadzētu būt "Mans subjektīvais viedoklis lētos vārdos". Ja prezentē savu viedokli,tad vismaz iemācies to darīt normāli.
18 0 atbildēt

sajūta,ka šo rakstu taisījis sākumskolnieks, jo visi tie pastulbie apvainojumi par gurķu sēklām dibenā un ko tur vēl +, piekrītu Africai, ienīst ir pārāk stiprs vārds. jā, nu es arī neteikšu, ka man viņi kā mūziķi ļoti patiktu, bet vai tādēļ ir jāizsaka tādus apvainojumus? un es domāju, ka pasaule vairāk nīdīs kaut kādus maniakus, nekā parastus mūziķus.

14 0 atbildēt

"2014.gada briesmīgāko dziesmu pasaulē."  - what? izklausās tik ļoti neloģiski

14 0 atbildēt
Manas domas: Neklausos šitos brīnumus. Esat dzirdējuši, piemēram, OneRepublic, TheScript, ImagineDragons utt.? Vismaz viņu dziesmu vārdiem ir kāda jēga. Bībers manās acīs ir zilīc un apsmieklu objekts (ticiet man, man neskauž). Bleka - neidzevusies mūziķe. Sairusa - bikīt galvu zem poda vāka iespiedusi vai arī reklāmas triks. Mināža -kosmosa kuğis ar 666kvadrātKM lielu pēcpusi. IcejjFish un Nottāru neesmu dzirdējis. Tas ir tikai mans viedoklis un nebliežat, tapēc uzreiz pa mīnusu.
13 0 atbildēt

Kur tad slavenais D4nny?

un Nottārs nav ne tuvu zināms pasaulē.  emotion

7 0 atbildēt

emotion

7 0 atbildēt

Man patika pēdējā aprakstā teikums : '' Daudzi cilvēki domā,ka šādas dziesmas ir iemesls kāpēc cilvēki aizbrauc uz ārzemēm!'' Reāli sāku rēkt pa šito emotion emotion

6 0 atbildēt
Varbūt arī daļa tava rakstītā ir patiesa, bet, tomēr labāk ir censties un darīt to, ko tu mīli par spīti visām ķibelēm, nevis sēdēt pie datora un raut kulakā. emotion
6 0 atbildēt
17 avatars17

Likās, ka Bībers normāls čalis, un viņu nodirš, jo skauž utt., bet kad uzzināju, ka viņš spļauj virsū faniem, tādā veidā pataisot augstāku sevi, sapratu, ka ir baigais lohs un varētu uzšaut fašku.

5 0 atbildēt
Rebeka Bleka ir laba YouTubere un es skatos viņas video. Vienā no viņas videoklipiem viņa teica, ka bija maza, taču vēlējās ieliekt jebkuru dziesmu galvenais lai tik dziedātu, bet tā viņa ir forša meitene un es nevarētu teikt, ka ir jāspriež viņa pēc "Friday"!
5 0 atbildēt
Jā, raksts ir skolnieka līmenī(es domāju varbūt 4.-6. Klases skolnieka līmenis).Un ,jā , tiešām šie cilvēki ir daudz vairāk dzīvē sasnieguši nekā tu. Un tomēr jāatzīst šādus komentārus zem bildēm raksta cilvēki ,kuri prot izķērgāt citus un sēž pie kompja or spoki.lv.(spoki.lv nekas persomīgs) Tātad secinājums-liec vienkārši mierā šos cilvēkus. Katrs dzīvo kā māk.
3 0 atbildēt
Vispaar IceJJFish teelo, es nezinu lai vinjsh maak dziedaat, bet vinjsh nedzied tik slikti.
3 0 atbildēt
Bīberu vajag močīt sorķīrā tik ilgi kamēr tas draņķis neatvainosies par krutuma patvaļu!!!
3 0 atbildēt
Raksta autors, iespējams, raksta kā mazs bērns, jo pašam nav šādas uzmanības! Un vai tiešām pasaules nīstākie cilvēki emotion, ja es pat nezinu 2 no šiem 6 cilvēkiem emotion Laikam sameklēja random cilvekus un cepa rakstu ar cerību dabūt “like”
3 0 atbildēt

icejjfish paklausijos sausmigi skan. emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »