local-stats-pixel fb-conv-api

«One Love Manchester» jeb «Teroristiem nav lemts uzvarēt!» spilgtākie mirkļi15

197 2

4. jūnijā norisinājās labdarības koncerts, kas veltīts šausmīgā Mančestras terorakta cietušajiem. Koncerta mērķis bija savākt vismaz 2 miljonus mārciņu, kas palīdzētu ģimenēm un cilvēkiem, kas ir cietuši šī terorakta dēļ.

Idejas inscinatore un koncerta organizatore bija pati Ariana Grande, pēc kuras koncerta 23. maijā uzspridzinājās pašnāvnieks. Šis koncerts bija kā atbilde teroristiem un visiem nemierniekiem. Koncertā piedalījās tādas zvaigznes kā: Coldplay, Mac Miller, Mailija Sairusa, Nails Horans, Keitija Perija, Liams Gallaghers, Farels Viljams, Robijs Viljams, Take That un citi.

Viņi visi uzstājās izpildot dažādas savas dziesmas un veltot tās tiem, kuri tika skarti terorakta laikā. Katrs mūziķis arī pauda sašutumu, jo mūzikai ir vienota valoda, tai nav rases vai reliģijas. Koncertiem ir jābūt drošiem, kur cilvēki var sanākt kopā un izbaudīt to, ko mīl.

Koncertam varēja sekot arī tiešraidē, ko nodrošināja BBC kanāls.

Robijs Viljams izpildīja slaveno hītu «Angels»

Farels Viljams centās uzmundrināt pūli ar savu hītu «Happy», kuru viņam palīdzēja izpildīt talantīgā Mailija Sairusa.

Black Eyed Pease kāpa uz skatuves, lai izpildītu savu dziesmu «Where is the Love?», kura ir neoficiāli kļuvusi par himnu šādām traģēdijām.

Džastins Bībers izpildīja akustisko versiju dziesmai «Cold Water».

Ariana Grande aicināja visus māksliniekus uz skatuves, lai būtu kopā ar viņu, kad izpildīja dziesmu «One Last Time». 

Šeit ir iespējams apskatīt visu koncertu, kas ilga nedaudz vairāk par trīs stundām.

197 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Dzīve nav datorspēle, kur ar skaņu un mūziku var likvidēt teroristus. Šādi viņus nu nekādi neuzvarēs. Viņi nesaprot to visu pacifistu būtību, bet padomās, ka cilvēki ir vāji.

18 0 atbildēt

Ja paralēli sīm koncertam būtu  efektīvas un brutālas kratīšanas visu radikāļū mājās(vienalga bija saistīti vai nebija) un viens otrs  "pretojies,kā rezultātā likvidēts", iespējams panākumu būtu vairāk. Ar dziesmu  vien   karu  neuzvarēsi, ar apskāvieniem sliktos nelikvidēsi.

10 0 atbildēt

Idejas inscinatore un koncerta organizatore bija pati Ariana Grande, pēc kuras koncerta 23. maijā uzspridzinājās pašnāvnieks. - Var redzēt, ka kādam laikam nepatīk arī Grande dziesmas (par Bebru nerunājot), ka jāsprāgst nost emotion

10 6 atbildēt

ar viņiem jārunā tādā valodā kādu tie saprot! Sarunas un pirkstu kratīšanas  vairs nedod neko

4 0 atbildēt
WE KILL PEOPLE TO SHOW PEOPLE THAT KILLING PEOPLE IS BAD.
3 0 atbildēt

Bībers matus nogriezis, joptv...  emotion 

1 0 atbildēt

Nu un? Padziedās, uzliks karoga pārklājumu savā Facebook profilā, uztaisīs haštāgu #PrayForManchester , bet nekas nemainīsies... 

2 1 atbildēt

Latviešu mentalitāte emotion

0 0 atbildēt

Mani arī tas nedaudz izbrīnīja. Maybe, politkorektums. Turklāt, kā BBC ziņās teica par vienu no London Bridge teroristiem, neesot bijis iemesls, kaut arī biedrs bija parēgojies kaut kādā radikālus uzskatus propogandējošā filmelē. Interesanti, kas tad ir jāizdara, lai būtu iemesls? Jāspridzinās Mančesteras Arēnas foajē. Tas gan.

Terorista tēvs pirmajā momentā teica, ka biedrs, kā nu viņu tur goda vārdā sauca, bija devies uz Meku ar kaut kādu svarīgu uzdevumu. 

Taču dažiem no ģimenes par viņa īstajiem nodomiem vienalga bija zināms.

0 0 atbildēt