local-stats-pixel fb-conv-api

Nomiris Dženiferas Anistones sunītis5

58 1

Populārā Holivudas aktrise Dženifera Anistone pēdējo nedēļu pavada vienās sērās – pirms dažām dienām nomiris viņas iemīļotais velsiešu terjers vārdā Normens (attēlā), kurš bija sasniedzis cienījamo 15 gadu vecumu.

Anistone jau izsenis pazīstama kā liela dzīvnieku, jo īpaši suņu mīļotāja, taču tieši Normens ar aktrisi bija kopā jau kopš laikiem, kad viņa bija pazīstama vienīgi kā seriāla Draugi aktrise. Aktrise savu mīluli vienmēr ņēma līdzi uz filmēšanas laukumu, kā arī dažādiem televīzijas šoviem.

"Viņš bija mans mazais puisēns. Normens bija īsts cilvēciņš kostīmā," amerikāņu medijiem stāstījusi aktrise, piebilstot, ka sunītis bija jau tik vecs, ka viņa nāve bijusi tikai laika jautājums. Tiesa, viņa vērusies pie augsti kvalificētiem veterinārārstiem, tomēr tie vecajam sunim nav spējuši neko līdzēt.

Anistone savu suni uzskatīja par savu labāko draugu un viņai bija grūti noskatīties, kā uzticamais dzīvnieks mokās. Ar Normanu aktrise kopā nodzīvoja trīs reizes ilgāk nekā ar Bredu Pitu - šī laulība ilga vien piecus gadus. Tiesa, Normens nebija aktrises vienīgais suns, un šobrīd viņa ir palikusi tikai ar baltu vācu suni vārdā Dollija.

Kā zināms, viena no pēdējām Anistones kino lomām arī saistīta ar mīlestību pret suņiem - 2008. gadā kopā ar ekrāna partneri Ouvenu Vilsonu viņa filmējās ārkārtīgi skumjā ģimenes drāmā Marley & Me, kurā ģimenes dzīve centrējas ap nerātno mīluli Mārliju.

58 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
MJ avatarsMJ

R.I.P...

4 0 atbildēt

Taatad vinja jau saaka serot paris nedeeljas pirms sunja nomirshanas?

0 0 atbildēt

nu mani tas tiešam galīgi nepiš, bet ++ tomēr ielikšu, jo tu pahodu to pats tulkoji;;;

0 0 atbildēt

so..?

1 2 atbildēt