local-stats-pixel fb-conv-api

Nepiedzimu skaista- plastisko operāciju top 50

1814. gada 23. oktobrī Anglijā tika veikta vēsturē pirmā plastiskā operācija. Ja 20. gadsimtā ar šādu operāciju palīdzību tika glābti tie, kas sava izskata dēļ bija sabiedrības atstumtie, tad šobrīd tā ir industrijas ar daudzu miljardu lielu apgrozījumu, kas vērsta kādas vizuāli neapmierinošās ķermeņa daļas korekciju. Saskaņā ar Starptautiskās estētikas ķirurgu apvienības atskaites ziņojumu, 2013. gadā tika veikti 23 miljoni plastisko operāciju.
Pirmā Baltijā skaistumkopšanas servisa-portāla redakcija piedāvā piecu pasaulē populārāko plastisko operāciju apskatu.

1) Liposakcija (pamatvecums 35-50 gadi)

Liposakcija ir ne vien galvenais Holivudas skaistuļu noslēpums, bet arī pieprasītākā plastiskā operācija pasaulē. Piemēram, Amerikā, kur liekā svara problēma kļūst arvien aktuālāka, liposakcija veido 65% no visām ķirurģiskajām procedūrām, kas tiek veiktas skaistuma klīnikās.

Svarīgi, ka liposakciju veic ne tikai sliņķi, kas nerūpējas par sava ķermeņa apmēriem. Daudzi cilvēki, kas cītīgi nodarbojas ar sportu un ikdienā lieto veselīgu uzturu, hormonālā balansa traucējumu rezultātā ne vienmēr spēj atbrīvoties no liekajiem tauku uzkrājumiem.

Liposakciju veikušas: Madonna, Šēra, Demija Mūra, Džesika Alba, Britnija Spirsa.


2) Mamoplastika (pamatvecums 19-34 gadi)

Nav nekā pārsteidzoša, ka krūšu palielināšanas operācija ir viena no populārākajām. Lielas un tvirtas krūtis ir daiļākās cilvēces daļas sapņu objekts. Ikgadējais mamoplastikas attiecības procents salīdzinājumā ar citiem plastiskās operācijas veidiem, ir 250%.

Mamoplastiku veikušas: Pamela Andersome, Viktorija Bekhema, Meraija Kerija.


3) Blefaroplastika (pamatvecums 51-64 gadi)

Līdz ar gadiem uz augšējiem un apakšējiem plakstiņiem veidojas tauku šūnu uzkrājumi un liekā āda. Blefaroplastika ir operācija, kuru veic nokarenās ādas un taukaudu likvidēšanai uz plakstiņiem. Šobrīd ir pieejams arī blefaroplastikas veids, ar kura palīdzību var izmainīt aziātisko acs formu uz eiropeisko (deorientālā plastika). Plakstiņu plastiku bieži apvieno ar pieres un sejas pievilkšanas (liftinga) operāciju, ķīmisko vai lāzera pīlingu.

4) Rinoplastika (pamatvecums 20-45 gadi)

Rinoplastika ir ķirurģiska operācija deguna formas korekcijai, kas tiek veikta ar mērķi novērst gan estētiskus, gan fizioloģiskus defektus. Neraugoties uz to, ka rinoplastika ir viena no sarežģītākajām estētiskās korekcijas operācijām, ar katru gadu izvēli par labu tai izdara arvien vairāk un vairāk cilvēku.

Rinoplastiku veikušas: Sāra Džesika Pārkere, Dženifera Anistone, Parisa Hiltone.


16 5 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.intensa.pro
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000