local-stats-pixel fb-conv-api

Mīti un patiesības par Latvijas slavenībām24

614 6

Šajā rakstā izpētīšu un kliedēšu dažus populārus mītus par latviešu slavenībām un atklāšu jums, cik patiesi ir šie mīti. Šī raksta mērķis ir likt sabiedrībai saprast, ka nevajag ticēt tam ko jums stāsta dzeltenā prese, jo bieži vien nekas no tā nav patiesība. P.S iesakiet vēl kādus mītus par latviešu slavenībām, kurus es varētu izpētīt.

614 6 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Pareizi Porziņģis darīja, ka aiztinās no Latvijas. Ko gan viņš sasniegtu sēžot Latvijā,

35 2 atbildēt

Pa Freimani pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu. Bet pārējais ir ticams.

24 1 atbildēt
Puaro.lv ir ļoti ticams avots es tev teikšu.
22 1 atbildēt
Patiesiibaa, Tu pat iedomaaties nevari, cik daudz slaveniibu Latvijaa, un ne tikai, ir geji.. Taadu informaaciju, protams, pashi neatziis presei, bet vinju ir daudz. Pashi geji viens otru zin un paziist. Un es savukaart paziistu vairaakus gejus, kas var apliecinaat par Reiniku, kaa arii par Freimani. Freimani vispaar pazina ljoti daudz cilveeki, liidz ar to, pati informaacija aatri izplatiijaas. Freimanis bija biseksuaals, kas ir veersts gan uz sievieteem, gan viirieshiem. Nezinu tik smalki par Reiniku, bet vinjshs nav vieniigais! Nesaukshu skalji emotion Bet kas tur slikts? Cilveeks taapat paliek cilveeks!
16 1 atbildēt

Reiniks ir gejs, jo «Dstyle» īpašnieci Santu Kolu daudzi iet kopā saviesīgos pasākumos kā pavadoni nevis kā otru pusi, fact approved   emotion 

Esmu salasījies pārāk daudz dzelteno presi..   emotion 

14 0 atbildēt

Offtopics ... Varētu spoki.lv administrātori aizgliegt komentēt nereģistrētiem lietotājiem !

Savādāk sāk palikt sarežģijumi atbildēt visiem tiem drosmīgajiem anonīmajiem ,kas ar tik jēlām frāzēm cilvēkus šeit noliek !

Par Rakstu + ... bet ļoti diskutējams viss , pat par daudz diskutējams ... Freimaņa tēmu būtu vēlams arī nepieminēt ! Tomēr cilvēks vairs nav starp dzīvajiem !

14 0 atbildēt

Man vienalga vai cilveks ir gejs vai vagins,atvainojos,vegans-kamer vins to nereklamee un neuzbazas citam ar savu orientaciju-kada man tur dala.

Tapec jau Streips man krit uz nerviem-ne jau ar to ka vins ir gejs-bet ar to ka visur bazas virsu cik tas ir normali un ka tagad visiem jaamil geji.

Tas pats ar to "izcilo" modes makslinieci Seilu-nu piedodiet-ar tadu gimi nevis veganismu bet eitanaziju reklamet.Un vel suni moka...

13 1 atbildēt

Tu dīvānā pirdēj aizver muti.

Viņš Latvijas laba ir izdarījis vairāk nekā tu to spēsi visas savas nožēlojamās

dzīves laikā. 

Un cik reizes tu esi teicis, ka tev besī šī valsts? 

10 2 atbildēt

citēju: "jo es tikko dalījos ar faktu, kas pierāda, ka viņš nav gejs." Tas fakts ir tas, ka viņš ir redzēts ar kaut kādu skuķi? Pateikt, ka Lauris nav gejs un tad teikt, ka tas ir fakts.. nu tu tur ritīgi kaut ko garām runā.

7 0 atbildēt

Lai cilveks ir kas grib( tas ir vinja tiesibas), kaut vegans, kamer neskraida pliks pa praidiem un neuzbaz savu fucking dzivesveidu citiem.   Un pie reizes atgadinashu cita basketbolista -Krishtopana izteicienu(kad bija premjers)-Latvija ir mulkju zeme... Ta ka Porzingis(puika vel) salidzinot ar to ir balts un pukains, un par vinju spriedisim pec ta ,vai palidzes izlasei...

5 1 atbildēt
Uzskatu, ka viņi varētu būt geji, bet neatzīst presei, jo kā nekā liela daļa viņu auditorijas ir puiši/vīrieši, un, diezvai, kāds vecis viņu vairs diži klausītos, apzinoties, ka vārdu autoram ir nekorekta orientācija, līdz ar to viņi zaudē lielu daļu savas auditorijas un iegūst ko mums visiem zināmu - heiterus.
4 0 atbildēt

Reiniks...kaut būtu redzēts laižam ar kādu slampu, bet nē, protams, ar džeku ar nav manīts...daudzi geji samierinās, ka tādi ir, bet neatklāj un dzīvo kā labs cilvēks. Ir.

5 2 atbildēt
Paparaci? Kaut kā Latvijā par to nav dzirdēts,ka pa ielu skraida paparaci un ķer slavenības.
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
2 slavenibas-porzingis,un R.I.P freimanim viss!.Parejie ir mesli ,fake biches,reiniks manis pec kaut var nokarties,.Rassels fuflo neviena dziesma nau klausama!
4 5 atbildēt

Porziņģis  aizbrauca no Latvijas jau 14 gados..  emotion 

1 3 atbildēt
Laurix IR gejax. Manam draugam bija sakars ar vinu. Neatllasu vardu, bet vins spokos IR registrejies 🍵
3 29 atbildēt