local-stats-pixel fb-conv-api

Mistiskais Life of Boris!2

Labs rīts, vakars vai pat pusdien laiks, nav īsti svarīgi! emotion

Tātad pēdējā laikā esmu sācis skatīties šo smieklīgo Youtuberu Life Of Boris!

Godīgi sakot viņš ir ļoti smieklīgs kautvai neviens nezin kā viņš īsti izskatas vai kāds ir viņa īstais vārds, bet loģiski es jums viņu iesaku iečekot. Sākot ar slavu jokiem beidzot ar viņa kulinārījas prasmēm viņš jūs ja ne sasmīdinās tad vismaz liks pasmaidīt! :

Parunāšu arī mazliet par viņa kanāla vēsturi.

Kanāls tika izveidots 2012. gada 6. jūlījā bet pirmo video augšupielādēja 2015. gada 4. maijā. Pirmais video ir Boris spēlējam GTA V un braukājot apkārt ar taksi un sakot visādus smiklīgus jokus piemēram GPS SAYS GO RIGHT ,I GO RIGHT ,GPS SAYS GO LEFT ,I GO LEFT ,GPS SAYS GO STRAIGH, I ASK WHAT YOU CALL ME GAY??? SINCE THEN THERES NO MORE GPS. xD

Līdz šai pat dienai viņš ir taisījis video un publicējis reizi nedēļā ,jo kā viņš apgalvo vienā dienā nevar izveidot labu video. Bet visiem rodas viens jautājums ,kas viņš ir? No kurienes viņš ir? Kā viņu sauc? Un tādā garā... Cik publikai zināms viņš ir samērā jauns aptuveni no 20-30 gadiem vecs un pirms sāka savu karjēru kā komiķis viņš bija inženieris ,programmētājs, un tas ir pa lielam viss zināmais par viņu.

Bet es mazliet pameklēju internetā un atradu rakstu par viņu kurš apgalvo ka ir paties ,bet kas to lai zin vai tas tomēr ir paties ,bet ir vērts izlasīt-

The person who owns the YouTube channel identifies himself as slav, and he actually is. Everyone is asking to see the Slav Superstar The King of Shashlik Boris's face as they want to know more about him. Recent anonymous interviews with him personally acquired the data that he is Moldovian. He is born in the 19th of May in a slavic winter in the Bulgarian village of Zvenimir (Звенимир) in 1990. His family were Moldovians moved to Bulgaria, during the Communism times. Ex-Communist Bulgaria's economy almost collapsed, so they had to move back to Moldova but after he had to move to Tallinn, Estonia for his work as a programmer . He started his education as engineer, but then decided to go with programming. Our slav Superstar uploaded his first video in 6.07.2012 to be able to entertain his friends. Then he continued making videos and received so much interest from his audition that he left his job as programmer in Estonia to do full-time YouTube videos.

Šeit būs links lai verētu viņu pačekot un paskatīties kādu video.

Ceru ka šis raksts jums palīdzēja saprast kas viņš ir! emotion

8 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Starpcitu, čuvakam ir video Latvian food  review  emotion

2 0 atbildēt