local-stats-pixel fb-conv-api

Megana Treinore izdod albumu „Thank you”3

Amerikāņu dziedātāja Megana Treinore izdevusi savu otro studijas albumu ar nosaukumu ‘Thank You’ jeb latviskojot – ‘Paldies’.

‘Thank You’ ir dziedātājas otrais studijas albums, kas ekskluzīvi tika izdots 6.maijā tikai Apple Music klausītājiem, taču pilnībā tas tika izdots 13.maijā un tā izdevējs ir Epic Records.

Albums ‘Thank You’ ietver 12 dziesmu kompozīcijas un ierakstot šo albumu, tika veidota sadarbība ar dažādiem māksliniekiem un producentiem, viena no sadarbībām tika izveidota ar reperu duetu Rock City.

Diskutējot par albumā gaidāmo saturu, Trainore stāstīja : ”Es vēlējos šajā albumā ielikt visu, sākot no savas Karībiešu puses līdz manai mīlestībai pret Bruno Marsu, Arethu Franklinu un pat Elvisa Preslija vibrācijām, – visu pa mazai daļiņai no tā, ko esmu klausījos, kamēr augu.”

”Albumā jūs noteikti varēsiet dzirdēt to pašu Meganu Treinori, ko līdz šim, bet šobrīd mūzika manī ir vairāk augusi, arī es pati esmu pieaugusi, dziesmas ir atstrādātas,” intervijā sacīja pati māksliniece.

Runājot par albuma singliem, dziedātāja jau martā izlaida albuma pirmo singlu ar nosaukumu ‘No’. Dziesma ”No” ir dance-pop dziesma, kuras dziesmu vārdi aizstāv sieviešu neatkarību. Šīs dziesmas izlaišana krasi mainīja albuma stila virzienu, jo Megana Treinore un viņas producents Rikijs Rīds sāka eksperimentēt ar jauniem mūzikas stiliem un producēja kopīgi vēl 6 dziesmas, aizstājot lielāko daļu no dziesmām, kas bija paredzētas albumā ‘Thank You’.

5. maijā tika izlaista vēl viena kompozīcija ar nosaukumu ‘Me too’ kā otrais singls no gaidāmā albuma.

12 5 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Un?

2 0 atbildēt

...

1 0 atbildēt

Nobody gives a flying fuck

1 0 atbildēt