local-stats-pixel fb-conv-api

Maikls Trevino / Tailers0

38 2

Maikls Trevino (Michael Anthony Trevino) dzimis 1985. gada 25. janvārī, Montebello, Kalifornijā, ASV. Viņa māte nāk no Zakatekasas Meksikā, bet tēvs dzimis Kalifornijā meksikāņu ieceļotāju ģimenē.

Aktiera garums ir 1,75 m.

Kad Maikls saprata, ka viņu interesē aktiermāksla, viņš iestājās Playhouse West skolā, lai mācītos aktiermākslu. Viens no viņa pirmajiem darbiem bija Old Navy reklāma.

Maikls filmējies TV seriālos Cane, The Riches, kā viesaktieris - Charmed, Without a Trace, CSI: Miami, Bones, The Mentalist, 90210 u.c. Viņš piedalījies arī vairākās filmās. 2011. gadā plānota kriminālās šausmu un mistikas filmas The Factory (galvenajās lomās Džons Kjūsaks un Dženifera Kārpentere) pirmizrāde. Arī Maikls Trevino filmējies The Factory. Interesanti, ka šajā filmā filmējusies arī jaunā aktrise Ksenija Solo, kas dzimusi Latvijā. Šobrīd Maikls turpina darbu The Vampire Diaries otrās sezonas sērijās, atveidojot Taileru Lokvudu. Ar pilnu Maikla Trevino filmogrāfiju iespējams iepazīties šeit.

Maikls ir kaismīgs sportists, viņam patīk futbols, sērfings, kultūrisms, snovbords un makšķerēšana. Intersanti, ka, lai gan Maikla atveidotais Tailers The Vampire Diaries apgalvo, ka neprot dejot, dzīvē Maikls ir ļoti talantīgs dejotājs.

Maikla Trevino fanu lapa http://michaeltrevino.org.

http://twitter.com/#!/M_Trevino">

38 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000