local-stats-pixel fb-conv-api

Kurts Kobeins,PIRMĀ DAĻA.6

Sveiki,spoki!Jūs ganjau esat lasījuši rakstus šeit par šo talantīgo,diemžēl,ātri aizgājušo mūziķi.Tomēr,es arī vēlējos publicēt rakstu par viņu,ar faktiem gan par personisko dzīvi,slepkavības teoriju un viņa mūziku.

1.Kurts Donalds Kobeins dzimis 1967.gada 20 februārī,Hokviemā,ASV.Kautgan par viņa dzimšanas vietu bieži tiek uzkatīta Eberdīna,jo trīs ceturtdaļas savas dzīves viņš pavadīja tieši tur.

Pirms vecāku šķiršanās,kas notika,kad Kurtam bija tikai 9 gadi-Viņš dzīvoja kopā ar saviem vecākiem,māti Vendiju,tēvu Donu un mazo māsu Kimu,kas nāca pasaulē,kad Kurtam bija trīs gadi.

Pēc vecāku šķiršanās 1976.gadā Kurts bija sagrauts,redzot,kā viss,kam viņš ir ticējis-drošība,ģiemene un pašsaglabāšanās-brūk acu priekšā.Tā gada jūnijā viņš uz savas guļamistabas sienas uzrakstīja:''I hate Mom,I hate Dad.Dad hates Mom,Mom hates Dad.It simply makes you want to be sad.'' Un to rakstīja zēns,kas agrā bērnībā bija tik ļoti pieķēries ģimenei,ka nevēlējās iet gulēt.

2.Tā paša gada jūlijā Kurta fotogrāfija tika publicēta Aberdeen Daily World,kad viņa beisbola komanda Eberdīnas Timber līgā ieguva pirmo vietu,uzstādot rekordu ar četrpadsmit uzvarām un vienu zaudējumu.Vēl viens svarīgs notikums tajā vasarā-Kurts uzņēmās atbildību par melnu,apkaimē klaiņojošu kaķēnu.Viņš to nosauca par Pafu.

3.Trīs mēnešus pēc vecāku šķiršanās Kurts izteica vēlēšanos pārvākties pie tēva uz treileri,kur dzīvoja arī Lilends(Kurta Vectēvs un Airisa(Kurta Vecmāte),kura bija viņa vismīlētākais cilvēks,jo viņus abus vienmēr saistīja māksla un skumjas.

Pēc dzīvošanas pie tēva,Kurts nebija noteiktas dzīves vietas-viņš palika pie citiem radiem un draugiem,līdz viduskolai,kad Kurts atkal sāka dzīvot pie Vendijas.

4.Ar Kurta attīstību mūzikā ļoti palīdzēja viņa tante Mērija un Kurta onkuļa grupas biedrs Varens Miesons,kurš mācīja Kurtam ģitārspēli.Astoņpadsmit gadu vecumā 1985 gada decembrī,Kurts kopa ar basģitāristu Deilu Kroveru un bundzinieku Gregu Hokansonu nodibināja savu piemo grupu Fecal Matter.Neilgi pēc izveidošanās,Gregs grupu pameta, un Kurts ar Deilu turpināja spēlēt divatā.Abi nolēma doties uz Sietlu pie Kurta tantes Mērijas,lai ierakstītu pirmo demo kaseti,kuru vēlāk,atgriežoties Eberdīnā sarakstīja vairākās kopijās.

"Kurts ieradās ar milzīgu kladi pilnu ar dziesmu tekstiem," atceras Mērija,kura parādīja,kā paieties ar aparatūru,kā ierakstīt vokālu un instrumentus. "Dziesmu tekstos bija jūtamas dusmas un dumpīgums, galvenokārt tika kritizēta apkārtējā sabiedrība. Kurtam nepatika attieksme skolās, kur bērni uzskatīja, ka ir pārāki pār citiem, jo pareizi ģērbās, ir izskatīgi, vai ir daudz naudas."

5.Grupu ''Nirvana'' izveidoja Kurts kopā ar savu draugu Kristu Novoseliču 1987.gadā.Kautgan labu laiku Kurts nevarēja izdomāt grupai nosaukumu,bija daudz variantu kā Poo Poo Box,Designer Drugs,Whisker Biscuit,Spina Biffida,Gut Bomb,Egg Flog,Pukeaharrea,Puking Worms,Fish Food,Bat Guana un Incompotent Fools,kā arī daudzi citi.

Ja vēlaties,lai veidoju raksta turpinājumu,kur apspriedīsim un izskaidrosim faktus par viņa tālāko mūzikas karjēru,attiecībām ar Kortniju Lovu un slepkāvības teoriju-Spiediet ''+'' emotion

48 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

atceros vienā Simpsonu sērijā, Homērs bija kā Kurts, koledžā Mārdža viņu pameta un šis izveidoja grupu, un dziedāja tādas depresīvās dziesmas kā Nirvana, vēlāk nonarkojies gulēja krēslā  emotion

6 0 atbildēt

kas tad nu? Kurta Kobeina biogrāfijas grāmatu pusi pārrakstīji? es ar tā varu, nu dažviet vārds vārdā,kā graāmatāa

0 0 atbildēt

nu cik var par šito narkašu vervelēt?? nonarkoties un nomirt jaunam es nesauktu par talantu. nodzivot lidz sirmam vecumam tikumiski ir talants.

0 3 atbildēt