local-stats-pixel fb-conv-api

Kuras un kāpēc rokgrupas izjuka15

500 0

Sveiki spoki un spocenes, šodien klausoties ''Guns N Roses'' aizdomājos - kāpēc gan vispār grupas izjukušas. Tad nu izdomāju ieiet Spokos un uztaisīt par to rakstu.

P.S. Daudz informācijas es esmu rakstījis pēc tā, ko man ir stāstījuši šo grupu cienītāji vai dzirdējis pārraidēs.

500 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Žēl, ka tik labas mūzikas autori ir tādi nariki, pie tam daži ar tik bēdīgu likteni. emotion

17 0 atbildēt

Pilnīgas muļķības par AC DC. Viņi neizjuka, bet gan turpināja savu darbību, Bona piemiņai, jo Bona vecāki pamudināja viņus turpināt iesākto, jo B.S. būtu tā vēlējies. Tāpat arī nekur nefigurē uzskats, ka Džonsons ir labāks par Bonu Skotu, varbūt kādai daļai fanu vairāk patīk jaunās AC DC dziesmas, bet "Highway to hell" ir meisterdarbs, un Bons Skots ir un paliek AC DC simbols balss ziņā.

11 0 atbildēt

Žēl ka nebija vairāk grupu, es jau momentāli gaidīju Nirvanu, kurai interesants turpinājums bija tad ,kad bundzinieks pats izveidoja savu grupu Foo fighters (patiešām laba grupa) un par citām grupām ,bet AAAAA es reāli aizmirsos ,jo lasīju klausoties nirvanu  emotion

Vispār forša ideja, patīkami lasīt + tev

7 0 atbildēt

Šī gada sākumā izjuka leģendārā pop pankroka grupa Blink-182 emotion

6 0 atbildēt

Varēja būt sīkāk, bet ir labs emotion

4 0 atbildēt
Nu labi tie dziedātāji ir vienlīdzīgi, jo Br. Džonsons ierakstīja tādus hitus kā "Thunderstruck" un "Back in black", bet B. Skots "T.N.T." un "Highway to hell", Bet nevar nepieminēt arī pirmo dziedātāju D. Evansu, kurš ierakstīja "Can i sit next to you girl" un "Baby please don't go".
4 0 atbildēt

D.M. juka vairākas reizes, Gahans mūžīgi pārdozēja, vai grima depresija un taisija pašnāvību. Martins savukārt sēžot pie slimības gultas blakus draugam domā, nu ir sūdi, grupa izjuks, bet nē. Gans prasa 100 gr, un atkal ir uz pekām . Un šitā kādas 4 reizes. Vo, par šitiem tipinjiem uzraksti!

2 0 atbildēt

Forš raksts par tēmu. Interesanti bija palasīt man patika emotion

2 0 atbildēt

5. Kāpēc aizmirsi pieminēt par Ringo?

2 0 atbildēt

Zep 2007. gada apvienošanās bija tikai uz vienu koncertu, kas tika organizēts nesen mirušā Ahmeda Erteguna piemiņai - šis vīrs bija rokenrola slavas zāles dibinātājs un ilgstošs direktors, kā arī daudz tika darījis Zep labā. Bet par teorētisko Bonzo aizstāšanu Zep sastāvā ar citu bundzenieku gan sasmējos. Ir fona bundzenieki, ir labi bundzenieki, ir izcili bundzenieki un ir Džons Henrijs Bonems, kurš joprojām stāv pāri visiem. Tāpēc arī Zep nebija iedomājams bez viņa.

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Gaidīju arī +/- zināmo stāstu par Nirvanu, bet arī par šīm grupām bija interesanti izlasīt, daudzas lietas nemaz nezināju. (: 

2 0 atbildēt

Diezgan labs raksts, protams, varēja plašāk, bet ir labi. emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt